Welcome

We are creative.

Follow us

Het geheim…hoe ik mijn leven compleet heb veranderd

wet van de aantrekking, wet van de aantrekkingskracht, law of attraction, tips depressie, cynthia houben

Het geheim…hoe ik mijn leven compleet heb veranderd

Vroeger leefde ik zeker 80-90 % van de tijd in het verleden of in de toekomst. Dit doen de meeste mensen en het is zo belangrijk om juist in het NU te leven. Dat is het enige moment dat telt, het enige moment dat echt is en het enige moment waarin we kracht hebben dingen te veranderen.

Waar leef jij?

Je denkt misschien vaak aan hoe je leven vroeger fijner was of juist aan hoeveel erge dingen  je hebt meegemaakt in het verleden. Misschien maak je je druk over de toekomst of denk je aan die lange lijst met dingen die je nog moet doen. Je kunt maar blijven piekeren over een ruzie die je hebt gehad of een vriendschap die is verloren. Een relatie die is beeïndigd of een persoon die jou liefde niet beantwoordt.

Wist je bijvoorbeeld dat we meer dan 50.000 gedachtes op een dag hebben en 98% daarvan komt dagelijks terug. Dat is dus precies de reden dat jij steeds hetzelfde leven voor jezelf creërt. Je blijft maar hetzelfde denken en je hetzelfde voelen en dan verandert er niks. De wet van de aantrekking zegt: je krijgt waar je om vraagt. Als je iets denkt en iets voelt dan zend je die frequentie uit, je trekt dan soortgelijke dingen aan. Ben je vaak negatief dan trek je veel negatieve situaties of mensen aan. Ben je positief dan flowt het leven fijn.

We zijn het meeste van de tijd onbewust, veel mensen leven op de automatische piloot. Toen ik dit begon te veranderen ging er een hele wereld voor me open. Je kunt ECHT je eigen leven creëren en je volgens zogenaamd onrealistische dromen uit laten komen. Niks is te groot of onbereikbaar dat heb ik wel gemerkt.

Ik wilde koste wat kost veranderen

4 jaar terug besloot ik dat het roer helemaal om moest. Ik moest eerst veranderen wie ik was en dan verandert mijn wereld om me heen met me mee. Ongeloofwaardig vond ik het in het begin, ik was vrij sceptisch en negatief. Precies de redenen trouwens dat ik het leven had wat ik had. Niks ging goed.. geen geld, geen diploma, verslavingen, eetstoornissen, slechte relaties, altijd ziek en zwaar depressief. Alles ging mis, waardoor ik geen hoop meer had en er op een gegeven moment een einde aan wilde maken. Die hoop vond ik gelukkig weer toen ik met de wet van de aantrekking in aanraking kwam.

Het is echt bizar wat het met je leven en jou gaat doen als je dit bewust gaat gebruiken! Ik kwam erachter dat bijna alle succesvolle mensen hiervan weten maar de rest van de bevolking weet vaak van niks. Toen begreep ik ook meteen waarom 90% van het geld bij 5% van de bevolking zit. Ze snappen precies hoe het werkt. Ik heb het zelf getest de afgelopen jaren en het werkt altijd. Voor mensen die veel heftige dingen in hun leven hebben meegemaakt is het een stuk moeilijker te veranderen, maar ik zal in komende blogs of vlogs hier tips voor geven.

live now

Leef alleen NU!

Als ik je één ding kan meegeven wat misschien nog wel het belangrijkste is, leef je leven in het nu! Ga weer terug naar dit moment. Problemen los je op als je ze daadwerkelijk tegenkomt. Alles is op te lossen er is altijd een weg. Vertrouw op de toekomst, leef niet in angst. Je kunt het toch niet weten, het enige waar je wel controle over hebt is hoe je NU denkt en wat je NU voelt. En geloof me je toekomst zal goed zijn. Ga terug naar dit moment als je stress voelt, angst of pijn.. ik heb angsten gehad, depressieve gevoelens, pijn en elke keer weer als ik terug ging naar het nu , voelde ik verlichting.

Dit gaat niet in èèn keer maar is een proces, doe het dag bij dag, beetje bij beetje… ik ben nu 4 jaar verder en ik heb nog steeds alle emoties die een mens heeft alleen op een ander niveau. Ze hebben geen controle meer over me, maar ik heb controle over mijn emoties. Ik kan ze nu geleiden, er makkelijk mee omgaan en ik voel me binnen no time weer beter. Als ik ( heftige ) dingen moet verwerken neem ik daar bewust de tijd voor en daarna kies ik weer om terug naar het NU te gaan.

Neem niks te serieus

Ik neem niks meer te serieus, dat is zonde van de tijd hier. Je zult merken hoe langer je bezig bent met de wet van de aantrekking of persoonlijke ontwikkeling, hoe sneller je leven gaat veranderen. Alles komt samen en ineens leef je je droom…

Van school drop out naar blogger, social media influencer, ( zo word je dan ineens genoemd, so weird!) , lifestyle coach & eigenaresse van 2 online bedrijven. Als ik het kan, kan echt iedereen het. Geloof dus in jezelf, leef nu en streef elke dag naar geluk :).

Ik zou het leuk vinden als je me ook volgt via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’

Tip, de documentaire ” The Secret” kun je bekijken op Netflix of YouTube. Hier leggen ze de wet van de aantrekking goed uit. Er komt nog veel meer bij kijken naar mijn mening, maar deze film is zeker de eerste stap om mee te beginnen!