Welcome

We are creative.

Follow us

HENRY LONDON WATCH | REVIEW

henry london

HENRY LONDON WATCH | REVIEW

Een tijdje terug heb ik een horloge mogen ontvangen van Henry London. Ik ben er echt zo blij mee, dus ik vond dat dit horloge wel een review verdiende op mijn website. 

Twee ontwerpers werden geïnspireerd door een vintage horloge wat zij tegenkwamen op de beroemde Portobello Road Market in Londen. Het horloge was gegraveerd met de tekst ‘ Henry, August 1965 ‘ . Vanuit die inspiratie hebben zij een collectie weten te creëren die een traditionele stijl combineert met moderne trends.

Het maakt niet uit welk horloge je neemt, je kunt ieder horloge laten graveren met tekst naar keuze. De lengte van de tekst hangt dan wel af van de grootte van het horloge. Ik heb de tekst ‘ Wake your dreams’ laten graveren, van deze tekst heb ik ook een tattoo op mijn arm, vond het wel gaaf die dan ook op mijn horloge te hebben.

De prijsklasse verschillen, dus voor ieder budget is er wel een horloge. Ik heb gekozen voor de Henry London Richmond HL41-CS-0042 horloge 41mm. Het horloge is rosé goud met zwart. Het bandje is van hoog kwaliteit zacht leer. Alle Henry Londen horloges hebben een bolle vorm van acrylglas. Ook heeft het horloge een datum aanduiding. Ik vind het contrast van het rosé goud met zwart erg mooi. Maakt je outfit meteen af en het oogt luxe.

henry london

Ben je benieuwd naar de hele collectie? Kijk dan even op hun website. Bestel je liever in Nederland, dan kun je een deel van de collectie vinden op bol.com, waaronder ook mijn horloge.

handtekening cynthia houben

Ik zou het leuk vinden als je me ook volgt via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’

Dit artikel is voortgekomen uit een samenwerking, lees hier mijn disclaimer.