Welcome

We are creative.

Follow us

Inspiring stories | Help jij Petra om dierenleed en mishandeling tegen te gaan?

Inspiring stories | Help jij Petra om dierenleed en mishandeling tegen te gaan?

Vandaag wil ik Perta Balt in het zonnetje zetten! Zoals jullie weten ga ik regelmatig een verhaal uitlichten op mijn website. Petra wil graag mee doen aan expeditie Robinson en ze heeft onze hulp nodig! Wat ik zo mooi vind aan haar verhaal is dat ze het niet voor zichzelf doet, als ze wint gaat heel haar prijs naar Stichting Dier & Project om dierenleed en mishandeling tegen te gaan. Ik stem zeker op haar, jij ook:)? 

Ik ben Petra,

Mijn hele leven ben ik al een erg fanatieke sporter. Mijn leven wordt gedreven door sport, is het niet fitness in alle vormen dan is het wel paardrijden, skiën, hardlopen, hiken door de bergen en bergbeklimmen. Ik word daar erg blij van. Zeker als er een soort van prestatie in het vooruitzicht ligt d.m.v. het bereiken van een bepaald doel. In de zin van een top conditie of het voor elkaar krijgen van een bepaalde dressuur proef of het behalen van een top van een berg. Daarbij werk ik ook nog fulltime in het bedrijf van mijn man en heb ik nog een dochter van 17 waarmee ik de passie voor sport en paard deel. Ik hou erg veel van dieren.

Ik ben de ultieme Robinsona. Ik ben gek op avontuur, reizen en plezier. Ik hou van dieren, sport, hiken en hoogtepunten. Ik beklom de Kilimanjaro, hikte door de Himalaya en rende door Patagonia. Ik heb humor, ben super sociaal, ben een doorzetter en super sportief. Weet iedereen te motiveren en een echte team-player maar verlies mijn doel zeker niet uit het oog.

Ik heb humor, ben super sociaal, ben een doorzetter en super sportief en hou ook van eten maken. Ben nooit saai en nooit chagrijnig . Ik ben enorm gedreven om in competitie verband wedstrijden te winnen en teamdoelen te realiseren. Dit is voor mij de ultieme kick en bevrediging. Verder ga ik erg professioneel om met het managen van hippische activiteiten. Menige wedstrijd heb ik succesvol afgerond !

Tenslotte ben ik een echte teamplayer, die me inzet met woord en daad voor het bereiken van een individueel of groepsdoel. Kortom een ässet “Pur Sang ”

Win ik expeditie Robinson 2018 dan gaat HEEL mijn prijs naar
STICHTING DIER & PROJECT in Nispen.

Spreekt het verhaal van Petra je aan en wil je haar graag helpen om dierenleed en mishandeling tegen te gaan?

Stem dan op Petra!