Welcome

We are creative.

Follow us

Heb ik een actieve depressie? | Weekvlog 18

depressie, tips depressie, weekvlog, nederlandse vlogger

Heb ik een actieve depressie? | Weekvlog 18

Afgelopen week was een week vol met ups en downs. Op een gegeven moment kwam ik er steeds meer achter wat mij precies dwarszit. Ik ben hier ook in de vlog heel open en eerlijk over, omdat ik merk aan berichtjes die ik krijg dat het jullie veel helpt. 

Ook ging ik o.a. pijnloos definitief ontharen, shooten voor Puma & naar Qaptial met Dennis. Veel kijkplezier:)

Iedere maandag een weekvlog & wanneer ik me geïnspireerd voel een extra video over mindset, voeding, training of een workout. Je kunt je ( gratis ) abonneren op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe video’s!

Bekijk de video: Heb ik een actieve depressie?