Welcome

We are creative.

Follow us

Hairfinity review | sterker, gezonder en langer haar!

hairfinity, johnbeerens.com , hairfinity review,

Hairfinity review | sterker, gezonder en langer haar!

Van mezelf heb ik zwak en dun haar en daarom heb ik haar extensions. Een paar maanden terug kreeg ik een mailtje van John Beerens of ik wat haar producten wilde testen. Ze beloven je haar sterker te maken, gezonder en het gaat er sneller van groeien. Ik was erg benieuwd! 

Ik heb haar vitamines, shampoo, conditioner & een haarmasker van HairFinity gekregen om uit te proberen. De verpakkingen zagen er al super mooi uit en de haar producten roken heerlijk!

Ben je na het lezen van mijn blog ook enthousiast geworden?

Dan kun je t/m 9 september 2018 mijn code: ” cynthia10” gebruiken voor 10% korting op het hele assortiment van JohnBeerens.

Hairfinity healthy hair vitamins

De vitamines zijn bedoeld om je haar van binnenuit te voeden. Ze bevatten een mix van mineralen en vitamines om je haar sterker, gezonder en langer te maken. De belangrijkste ingrediënten zijn:

  • Hydrolyzed Collagen: dit zijn aminozuren die collageen aanmaken, collageen is nodig om o.a. huid , haar & nagels sterker en gezonder te maken.
  • MSM: verbetert de vitaliteit van het haar.
  • Horsetail en Silica: maakt het haar voller.
  • Vitamine A en D: beschermt de hoofdhuid waardoor haargroei gestimuleerd wordt.
  • Niacin: stimuleert de bloedsomloop van de hoofdhuid.
  • Pantothenic Acid: voedt en versterkt de haarzakjes.
  • Vitamine B12: verbetert de zuurstoftoevoer naar de hoofdhuid en haarzakjes.
  • Biotin: stimuleert de haargroei en produceert keratine, wat de haarelasticiteit verbetert.

Je neemt 2 capsules per dag, dus 1 potje is genoeg voor 1 maand. Ik had al meerdere mensen gesproken voor ik hieraan begon die hele goede resulaten hadden. Ik was zo benieuwd wat het bij mij zou doen!

Inmiddels heb ik de supplementen nu 6 weken genomen en ik merk duidelijk verschil aan mijn haar. Ik heb zo goed als geen haaruitval meer, mijn haar voelt dikker aan en glanst meer. Ook heb ik gemerkt dat het wat sneller groeit. Ik verf mijn haar dus kon het zien aan de uitgroei die nu sneller uitliep dan normaal. Ik ben super tevreden over de resultaten tot nu toe, dus ik ga zeker door met de vitamines.

Hairfinity haarverzorging

In een goede shampoo en conditioner investeren is zeker aan te raden. Vorig jaar ben ik gestopt met producten uit de drogisterij. Mijn haar werd er zo droog van en ook mijn hoofdhuid was vaak geirriteerd of erg droog. Nu was ik erg benieuwd naar deze producten en ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben. Je haar gaat er mooi van glansen en is niet droog meer. De producten zijn vrij van sulfaten, parabenen & siliconen!

Hairfinity Gentle Cleanse Shampoo

De combinatie van hydrolyzed collagen, MSM en horsetail verbetert de vitaliteit van het haar en voedt je haar intens. Je haar wordt beschermt tegen droogte en door het unieke CAPILSANA® COMPLEX wordt haarbreuk tot wel 82% verminderd. In combinatie met de conditioner merk je echt duidelijk verschil, je haar is sterker en is niet meer droog. Meer informatie vind je hier.

Hairfinity Balanced Moisture Conditioner 

Deze conditioner vult je natuurlijke vochtgehalte aan en je haar wordt er zijdezacht van! Dit komt door de mix van essentiële olieën , vitamines & biotine. Ook in de conditioner zit het unieke CAPILSANA® COMPLEX . Het bevat natuurlijke ingrediënten zoals kokosnootolie, jojoba olie en honing. Meer informatie vind je hier. 

Hairfinity Strengthening Amino Haarmasker

Dit haarmasker gebruik ik 1 keer in de 10 dagen om mijn haar extra te voeden. Het masker zorgt voor minder gespleten punten en versterkt de haarschubben. Het amino masker bevat o.a. aloë vera, amandel olie, kokosnoot olie en jojoba olie verwerkt. De geur is heerlijk rustgevend en je haar krijgt er een grote boost door! Meer informatie vind je hier

Tot slot wil ik de Hairfinity snoepjes nog als tip geven. Ik heb ze zelf niet getest, maar een aantal meiden die ik ken hebben ze gebruikt en zijn er helemaal weg van. Hun haar en nagels groeien nu veel sneller met slechts 2 snoepjes per dag.

Als je de producten ook gaat proberen, laat me dan weten wat je ervan vond! Ik ben benieuwd :).

*Dit artikel is voortgekomen uit een samenwerking, lees hier mijn disclaimer.