ONTVANG GRATIS EEN BUS ADVENTS MUESLI !

by

Hoe onderscheid je jezelf tegenwoordig nog tussen al die grote merken met de talloze verschillende smaken muesli, cruesli en granola? MyMuesli doet dit in mijn ogen toch erg goed! Toen ik vorig jaar voor het eerst hun muesli ging proberen, dacht ik eerlijk gezegd dat het weer één van de zoveel was en het nooit zo bijzonder kon zijn. Maar ik had ongelijk, ik vind dit echt de lekkerste muesli die er is! 

BIOLOGISCHE INGREDIËNTEN

Alle ingrediënten die MyMuesli bevat zijn volledig biologisch. Ze hebben nauw contact met alle producenten en ze hebben maar liefst meer dan 80 verschillende ingrediënten! Je kunt ook zelf je eigen muesli samen stellen, dus er zit zeker altijd iets bij wat je lust. Naast de velen muesli’s die ze aanbiede, verkopen ze ook havermout. Ze hebben hier 6 verschillende smaken in en uiteraard zijn die ook allemaal biologisch.

my muesli

GRATIS ADVENTS MUESLI

Omdat het bijna Kerstmis is hebben ze een special edition gemaakt. Deze Advents Muesli bevat Choco-Kaneel-Amandelen, knapperige Appel-Kaneel-Crunchy, zoete vijgenstukjes en winterse specerijen, zoals: nootmuskaat, kruidnagel, kardamom en kaneel. Ik heb hem geproefd en hij is zooo lekker! Als Kerstmis een smaak had dan zou het zo proeven ;).

Het leuke is dat jullie t/m 31 december hebben om een grote bus Advents Muesli gratis te ontvangen bij je bestelling! Voorwaarde is dat je voor minimaal €15 bestelt en je krijgt de Kerst muesli er gratis bij. Je doet echt lang met de bussen, als je je natuurlijk kunt inhouden met die lekkere smaken.

Via deze link kun je de gratis muesli bestellen!

Geniet ervan!

handtekening cynthia houben

Je kunt me ook volgen via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’

Dit artikel is voortgekomen uit een samenwerking, lees hier mijn disclaimer. 

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.