Welcome

We are creative.

Follow us

GET TO KNOW ME TAG

GET TO KNOW ME TAG

Yaaay na meer dan een week niet op mijn website te kunnen, kan ik er eindelijk weer in. Wat heb ik me deze week beseft hoeveel ik van bloggen houd. Dat wist ik al wel, maar nu het niet kon voelde ik het meer dan ooit haha! Ik ben dan ook van plan nu veel meer te gaan bloggen dan voorheen. Je voelt pas wat iets voor je betekent als je het niet meer hebt, right ;). 

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Tag heb beantwoord, ik zag bij mijn vriendinnetje Femke een leuke staan, heb hem wat aangpast dus als je me beter wil leren kennen… here we go!

 • Waar woon je?

In Breda! Al heel mijn leven, ik hou echt van deze stad. Het is een kleine stad maar daarom juist erg gezellig. Als ik ergens anders ga wonen zal dat niet snel in een andere stad in Nederland zijn, daar vind ik Breda te leuk voor. Maar ik wil wel heel graag in het buitenland wonen.

 • Heb je broertjes en/of zusjes?

Ik heb 2 zusjes, Amanda & Laura en één broertje Bodhy. Hij is het zoontje van de vriendin van mijn vader, maar ik ken hem al vanaf zijn 3e dus hij voelt helemaal als mijn broertje. Mijn ouders zijn vanaf mijn 7e gescheiden. Mijn nichtje Cheyenne zie ik trouwens ook gewoon als mijn zusje.

 • Waar dacht je aan toen je vanochtend wakker werd?

Yes mijn website doet het weer! Haha ik keek er zo naar uit weer te bloggen, dus dat was mijn eerste gedachte. Daarna dacht ik: ‘ kut het regent’.

 • Waar ben je op dit moment?

Op mijn slaapkamer, ik werk overal en nergens. Vandaag dus gewoon lekker thuis en omdat het zoveel regent vind ik het lekker om met mijn laptop in bed te zitten ;).

 • Single/relatie?

Sinds kort een relatie met Dennis, kende hem al meer dan een jaar, hij is in dat jaar één van mijn beste vrienden geworden en sinds een aantal weken is het meer :).

hotel veenendaal

 • Beschrijf jezelf kort maar krachtig.

Dat vind ik zooo moeilijk! Maar ik kan wel vertellen wat ik vaak hoor van mijn vriend of vrienden. Zorgzaam, lief, loyaal, gek, eigenwijs en praat veel haha.

 • Guy/girl crush 

Die heb ik niet, maar heb wel een couple crush misschien haha. Ik kijk altijd de vlogs van Jon Olsson & Janni, vind hun erg leuk samen.

 • Wat zou je op dit moment graag willen?

Ik zou nu heel graag het vliegtuig pakken en naar de zon gaan! Met Dennis ga ik eind september pas, dus moet nog even wachten. Hopelijk tussendoor nog even een paar dagen naar het buiteland. 

 • Wat is je doel in het leven?

Gelukkig zijn! En kan nu eindelijk na jarenlange depressies zeggen dat ik dat ben:D. Verder wil ik graag andere mensen helpen en inspireren om hun dromen na te gaan en gelukkig te zijn met zichzelf. Oh ja en de wereld over reizen is zeker een groot doel, de aarde is zo groot wil echt niet alleen maar dit kleine stukje zien.

 • Waar ben je bang voor?

Het donker, heb dit al eens eerder verteld, ik kan niet slapen zonder een lichtje haha tenzij ik bij iemand anders slaap. Weird…

 • Ben je een health freak?

Uuuh jaaa en nee denk ik, ik leef bewust en ben er zeker mee bezig om zo gezond mogelijk te zijn. Maar ik heb een hekel aan mezelf dingen verbieden, ik wil gewoon doen waar ik zin in heb, want dat draagt bij aan mijn geluk. Ik eet bijvoorbeeld thuis nooit vlees, vis en weinig zuivel. Maar als ik uit eten ga of bij iemand anders eet dan wel. Ik rook bijvoorbeeld nog wel eens op feestjes of het terras en ik eet vaak zat slechte dingen zoals chocolade en koekjes, maar ik zorg voor een balans. En daar voel ik me goed bij!

cynthia houben

 • Heb je tattoos of piercings?

Ik heb 5 tattoos. In mijn nek, 2 op mijn zij, 1 op mijn pols en 1 op mijn onderarm. Die laatste is mijn favoriet; daar staat ‘Wake your dreams’ , die heb ik laten zetten toen ik geen opleiding had en geen werk. Ik wilde die zetten om mezelf te motiveren echt iets van mijn leven te maken. Want je wil niet iets op je lichaam hebben wat niet klopt met je leven haha.

cynthia houben

 • Wat is jouw perfecte pizza?

Heeeeel veel kaas haha! Liefst gewoon iets van mozzarella, spinazie en pijnboompitten ofzo.

 • Wat is jouw favoriete eten en drinken?

Spa rood met een smaakje. Ik hou niet van zoet drinken. Dus drink alleen water of thee. En eten vind ik lastig, want ik ben echt gek op eten. Zowel hartig als zoet, maar als mijn vader Indonesisch heeft gekookt dan kan ik niet stoppen met eten, dus ik denk dat dat mijn lievelingseten is ;).

 • Slaap je uit of sta je vroeg op?

Vroeger toen ik geen doel in mijn leven had stond ik vaak pas na 11 uur op, soms nog later. Kan het me nu niet eens meer voorstellen. Ik sta nu normaal gesproken rond 7 uur half 8 op, ik werk vanuit huis dus dat is heel chill. Soms sta ik pas om 9 uur op, maar dat is alleen als ik s’nachts heb doorgewerkt.

 • Met hoeveel kussens slaap je?

2 of 3 hihi, zo lekker wil er nog meer eigenlijk.

 • Ben jij geordend of rommelig?

Er is orde in mijn rommel haha. Nee, voor anderen denk ik erg rommelig, maar zelf heb ik in die rommel een systeem. Ik ben heel chaotisch en overal ligt wat, maar ik weet precies waar het ligt en wat ik moet doen. Dus ik heb leren omgaan met mijn chaos. Alleen voor andere mensen komt het wel over alsof ik niks op orde heb haha.

 • Wat verwacht je in 10 jaar bereikt te hebben?

Ik ben daar niet zo van, ik leef echt per dag en weet wat ik nu wil en daar ga ik voor. Maar mijn leven liep nooit zoals ik gedacht had en doordat ik daar altijd aan vasthield werd ik ongelukkig. Nu laat ik alles open en ik zie wel hoe het loopt, ik sta heel relaxt in het leven. Als ik er maar voor zorg dat elke dag een leuke dag was, dan komt er sowieso een mooie toekomst uit!

 • Heb je een accent?

Ik dacht van niet, maar blijkbaar wel want iedereen zegt altijd dat ik zo schattig praat met mijn Brabantse accent. Grrrr en dacht nog zo dat je dat niet hoorde :p.

euromast

 • Hoe ziet jouw gemiddelde week eruit?

Oeh moeilijk, elke week en elke dag zijn wel anders eigenlijk. Er is voor mij ook geen weekend of doordeweeks, alles is hetzelfde. Dus op zondag doe ik net zoveel als op een maandag of soms ga ik woensdag een dag weg en is dat mijn weekend. Maar vrij ben ik nooit, want mijn werk gaat altijd door. Op het strand beantwoord ik bijvoorbeeld nog de appjes van mijn klanten of moet ik content maken voor een bedrijf. Maar je hoort mij niet klagen, ik heb nooit vrij maar wel veel vrijheid:).

Het bestaat dus uit: schema’s maken, klanten coachen, website design, marketing, content creëren, netwerken, social media bijhouden, braintstormen, meetings en vergaderen. En daarbij komen dan nog extra leuke dingen zoals een hotspot diner, hotel review, workouts filmen, foto’s maken voor insta en geheime projecten die ik nog niet kan verklappen. Kan wel door blijven gaan merk ik, besef me nu ineens nu ik dit opschrijf, dat ik vorig jaar nog zonnebanken stond schoon te maken en nu is dit mijn leven! Zo dankbaar :). Heb daar laatst een blogje over geschreven.

Ik tag de volgende bloggers om de tag over te nemen:

Ik zou het leuk vinden als je me ook volgt via  InstagramFacebook Bloglovin’

handtekening cynthia houben