Welcome

We are creative.

Follow us

Waarom ik gestopt ben met bloggen & vloggen

the coast resort, koh phangan, hotel koh phangan, thailand, reis blog, hotel review

Waarom ik gestopt ben met bloggen & vloggen

Hi guys! Het is alweer een tijdje geleden dat ik heb geschreven. Ik denk dat ik wel 2 á 3 maanden niet meer heb geblogd ( buiten samenwerkingen om). En video’s maken dat doe ik al helemaal niet meer. De laatste tijd merk ik dat ik het wel mis om te bloggen of te vloggen. Ik had toch het gevoel meer in connectie met jullie te staan toen ik het nog bijna dagelijks deed. 

Waarom ik het dan niet meer doe? Als je mij al een tijdje volgt weet je dat het niet zo goed ging met mij het eerste half jaar van 2018. Teveel werk, te vaak dingen doen die ik niet wilde doen, andere mensen pleasen, heel veel moeten van mezelf en dat zorgde ervoor dat ik overspannen was. Ik zat tegen een burn out aan ( gelukkig was ik er op tijd bij!) en moest een stap terug nemen.

Ik voelde me een beetje verloren

Gelukkig ben ik al jaren bezig met persoonlijke ontwikkeling en kan ik steeds beter aanvoelen wanneer het niet goed gaat en wat ik nodig heb. Toen het weer beter met mij ging voelde ik me een beetje verloren. Ik had natuurlijk heel lang mijn werk op een laag pitje gezet, mijn vrienden amper gezien en eigenlijk alleen het hoognodige gedaan voor mijn bedrijf. Sporten ging ook moeizaam in die maanden. Na die periode ging het wat beter…maar wat nu? Wat wil ik nou precies? Ik wist het eigenlijk allemaal niet meer zo goed.

Eén ding wist ik wel heel zeker.. mensen coachen en helpen met hun voeding, training en mindset vind ik heel leuk. Ik kan zo intens gelukkig worden als er weer iemand succes behaalt en gelukkig is met zichzelf. Ik zie het als teamwork. Ik geef de tools en de ander maakt gebruik van die tools en samen zorgen we ervoor dat er weer een leven veranderd wordt.

Focussen op één ding

Omdat ik maar alleen ben en maar een x aantal mensen in één keer kan coachen met het Gymjunkie Lifestyle Plan, kwam ik op het idee om een E book te maken. Ook omdat niet iedereen het budget heeft om gecoacht te worden. Een 8 weken plan met 8 weekmenu’s voor iedere vrouw & 8 mindset opdrachten. Toen heb ik besloten om het bloggen en vloggen even los te laten en volledig te focussen op het E book.

Als je iets graag wil kun je je beter op één ding focussen, zodat je dat goed kunt aanpakken en dan kun je daarna weer verder met het volgende. We willen vaak te veel en te snel en dan zit je jezelf in de weg. Waarom haasten? Creatief en in rust iets creëren vind ik veel fijner. Ik moest ook leren mijn perfectionisme los te laten. Vroeger moest alles perfect zijn en daarom kwam er juist nooit wat van, want als het niet perfect was, werd ik chagrijnig en liet ik het vaak maar zitten.

Met het E book heb ik ook nog dingen die ik anders wil in het design etc, maar dat komt wel. De inhoud is goed en de reacties die ik krijg op de progressie die mensen maken vind ik geweldig! Dat design komt dan later wel.

Soms moet je dingen kunnen loslaten om juist verder te komen. Voor alles is een tijd en een plaats. Ik ga deze maand plannen maken voor 2019. Als je een doel hebt kun je een plan maken en door een plan blijf je gefocust. Als je maar wat aanrommelt dan komt er natuurlijk nooit wat van. Ik begin het schrijven en video’s maken wel te missen dus ik denk dat ik absoluut weer ga bloggen en vloggen, maar hoe en wat weet ik nog niet precies. Daar ga ik even goed over nadenken :).

E book – Vet verliezen

Als je trouwens nieuwsgierig bent geworden naar mijn E book ( alleen voor vrouwen) dan kun je meer informatie vinden op Gymjunkies.nl . Ook kun je het daar bestellen. Na betaling kun je het pdf bestand downloaden en je krijgt ook een mailtje met het E book. We hebben een super leuke community op Facebook, waar we elkaar elke dag steunen en ik stukjes schrijf over voeding, training of mindset. In het E book staat hoe je je kunt aanmelden.

Weet jij je doelen al voor 2019? Ik ben benieuwd 🙂