Welcome

We are creative.

Follow us

Februari 2018 | Happy List

Februari 2018 | Happy List

De 2e maand van het jaar is alweer voorbij. Denk jij er nog aan om even stil te staan bij alle mooie dingen in je leven? Ik hoop je te inspireren met mijn eigen Happy List, focus on the positive instead of the negative. 

 

 • Ik ben allerlei spullen aan het weggooien van vroeger en dat voelt goed! Ik ben volgens mij echt een verzamelaar haha , ik kan niet goed dingen weggooien dus ik bewaar heel veel. Maar het wordt tijd voor een grote opruiming. Huis leeg = hoofd leeg! Laatst hebben we hier een blog over geschreven op Gymjunkies.

 

 • Zondag bij Dennis geweest, we konden elkaar maar een dagje zien, maar daar geniet ik dan extra van. Dat we wat verder uit elkaar wonen heeft voor- en nadelen. We missen elkaar heel veel dat is rot, maar ik probeer het positief in te zien. Als je elkaar elke dag ziet mis je diegene natuurlijk nooit. Saai is het dus nooit!

 

 • Ben zo dankbaar voor mijn volgers! Krijg zovaak berichtjes van jullie waar ik gewoon echt emotioneel van word. Veel van jullie zijn depressief of hebben problemen met eten en dat ik jullie hoop kan geven is me zoveel waard. Vind het soms zo erg dat ik weinig tijd heb alles te beantwoorden, ik doe echt mijn best en soms kan ik pas weken later antwoorden. Maar elk berichtje lees ik met veel liefde en aandacht!

 

 • Na een week zie ik Dennis eindelijk weer en we slapen deze keer eens 2 dagen bij elkaar i.p.v. 1. Dat voelt zo goed ik geniet er extra van om met hem wakker te worden.

 

 • Lekker een zonnebankje gepakt bij La Costa, ik probeer om de 2 weken te gaan voor een vitamine D boost. In de winter zien we weinig zon en dan is het heerlijk om even onder de zonnebank te genieten van de warmte. Kreeg trouwens laatst de opmerking dat het slecht voor je is. Het is alleen slecht voor je als je te vaak gaat, maar dat is met alles. Af en toe een zonnebankje pakken heeft juist veel gezondheidsvoordelen! Wist je dat 20 minuten onder de zonnebank gelijk staat aan 20 minuten zon ( hoogtste punt) in Spanje ?

 

 • Lunchen bij Femke. Had haar al een half jaar niet gezien, ze is een vriendinnetje van de middelbare school en ook blogger! Het is altijd weer super gezellig met haar.

 

 • Mijn haar is weer geknipt en geverfd door Cosmo Hairstyling Amsterdam Zuid As. Ik vind het altijd zo leuk om hierheen te gaan. Ben meer dan tevreden over onze samenwerking en altijd weer super blij als ik de salon uitloop.

 

 • De zon schijnt! Wat kan ik hier blij van worden het is ook weer 10 graden vandaag. We zaten echt maanden voor mijn gevoel in een grijze koepel haha, de zon was nergens te bekennen. Ben gelijk veel vrolijker op deze mooie dagen. Heb ook voor het eerst weer met zware gewichten kunnen trainen, mijn gezondheid gaat met de dag weer wat beter, heel blij mee:D.

 

 • Ik ben bij Fine Laser Clinic geweest voor mijn laatste behandeling van mijn onderbenen. Dit was de 5e behandeling en ik ben nu dus voorgoed haarvrij:D! Het was helemaal pijnloos en ik kan niet eens in woorden uitdrukken hoe fijn dat voelt! We zijn nu bezig met mijn oksels en bovenlip en de volgende keer pakken we ook mijn biniki lijn mee. Als het je ook fijn lijkt om definitief van die haartjes af te zijn, dan zou ik zeker eens een afspraak maken voor een gratis proefbehandeling!

 

 • Ik ben zooo dankbaar en blij dat ik met de wet van de aantrekking begonnen ben een paar jaar geleden, ondanks dat ik sceptisch was. Nu heb ik het leven van mijn dromen en ik ga nog veel meer nieuwe doelen en dromen aantrekken! Sinds kort ben ik begonnen met video´s opnemen over de wet van de aantrekking om jullie te leren hoe ik het heb gedaan. De lieve en leuke reacties die ik er op krijg geven me veel voldoening en energie!

 

 • Een paar maanden lang had ik veel last van mijn gezondheid. Nu heb ik van de mesoloog een natuurlijk supplement gehad voor mijn lever, omdat die uitgeput was. Daarbij ben ik nog meer met mijn voeding gaan doen en heb ik veel rust genomen. Ik voel me nu weer zo goed! Als je trouwens klachten hebt en je komt er maar niet achter wat er is, dan kun je bij een mesoloog terecht. Artsen kwamen er bij mij niet achter en nu door de mesologie weet ik wat er aan de hand is. Ik ga zelf naar Mesologiepraktijkfassaert. 

 

 • Ik kreeg ineens een brief thuis bezorgd van mijn klantje Jill. Ik coach haar nu een half jaar en ze heeft me uitgebreid bedankt in haar brief. Ik kan niet eens in woorden uitdrukken wat dat voor me betekent. Dat ik haar heb kunnen steunen en helpen om weer meer te durven eten. En ook heeft in korte tijd veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ik ben super dankbaar dat ik mensen kan helpen, dat geeft me veel voldoening. Dankjewel lieve Jill!

 

 • Met Cheyenne  & Naomie wat gaan drinken en naar Fifthy Shades geweest. Lang geleden dat we zoiets hebben gedaan kan dan zo genieten van die momentjes!

 

 • Dennis was gezellig in Breda een weekendje, we zijn naar Health Advies Breda geweest om mijn vet percentage te meten. ( zie vlog) en daarna lekker uit eten bij Ume.

 

 • Etentje met 7 meiden die ik van Intagram ken. Stuk voor stuk zo lief! Weet eigenlijk niet meer wanneer en hoe onze groepsapp is ontstaan, maar we hebben altijd veel steun aan elkaar. Helpen elkaar met alles en we hebben een hele fijne avond gehad bij Jamie’s Diner in Rotterdam.

 

 • Ik heb een hele leuke meeting gehad met Nikki van de Sanden. We hebben een geweldig idee en gaan volgende week naar de Kamer van Koophandel. Dit wordt dan al mijn 3e bedrijf haha, wie had dat kunnen denken 2 jaar geleden toen ik nog elke dag zonnebanken schoonmaakte ;).

 

 • Super leuk avondje gehad met Naomie & Evie. Wat kan ik genieten van die avondjes met vriendinnen, ze komen niet vaak voor door de drukte maar ik spreek ze gelukkig vaak in onze groepsapp.

 

 • Ik ben gelukkig.. gewoon zomaar.. ik voel het zo intens er is helemaal niks gebeurd vandaag, heb gewoon alleen gewerkt en gesport, maar ik voel me vol van geluk. Dat is weer zo’n mooi voordeel van HSP zijn, je voelt alles veel intenser. Denk je ook dat je HSP bent, kijk dan hier mijn video erover, want als je er mee leert omgaan is het geen last meer!

 

Hoe was jullie maand:)? 

 

Je kunt me ook volgen via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’