Eetdagboek | Vet verliezen & drukke dag !

by

Er staat weer een eetdagboek online. Het vet verliezen gaat goed, ik ben nu 3 weken bezig en vertel in de video hoeveel kilo ik nu kwijt ben geraakt. Het was een drukke dag dus ik eet anders dan normaal, ik laat jullie zien hoe ik dit dan een beetje compenseer en toch op het juiste kcal aantal uitkom. 

Je hoeft echt niet op sla en water te leven als je wil afvallen, het is heel goed te doen met normale voeding en sociale gelegenheden. Natuurlijk moet je wat opletten en het in de gaten houden, maar dat kan dus prima!

Wil je hier graag hulp bij? Stuur dan een mailtje naar cynthia@gymjunkies.nl dat je meer informatie wil over onze op maat gemaakte schema’s met of zonder online coaching.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.