Welcome

We are creative.

Follow us

Eetbuien? Zo kwam ik ervan af!

Eetbuien? Zo kwam ik ervan af!

Eetbuien… pff ik kan er een boek over schrijven. Ze waren een groot deel van mijn leven, maar liefst 10 jaar kon ik geen balans vinden in voeding en haatte ik mijn lichaam. Welke shape ik ook had, ik haatte mijn lichaam altijd. 

Als je eetbuien hebt leef je afgezonderd, meestal weet alleen jij het. Je voelt je alleen en denkt dat je hier nooit meer uit gaat komen. Ookal neem je jezelf elke dag weer voor nu echt te veranderen. Het is een verslaving… maar ook wil je niet voelen. Je hebt dingen meegemaakt in je leven die je niet onder ogen wil komen, eten is jouw drugs geworden.

Je wil niet in het nu zijn en je wil alles vergeten… en dat doe je dan met eten. Alleen is dat niet de oplossing. Het wordt erger en erger en uiteindelijk werd het bij mij een eetstoornis. Ik gaf altijd over na een eetbui, daarna heb ik een periode gehad van niet eten en woog ik nog maar 47 kilo met een lengte van 1.68.

Je haat jezelf, je lichaam en het maakt niet uit hoe dik of dun je bent. Het is toch nooit goed. 4 jaar geleden gebeurde er iets met me. Ik was voor de 2e keer zwaar depressief en probeerde dit aan niemand te laten merken. Met mijn gezondheid ging het ook slecht dus dat nam ik als excuus, terwijl niemand wist dat ik ook echt over zelfmoord nadacht. Ik was compleet op en was klaar met mezelf en met het leven.

Gelukkig kwam toen de wet van de aantrekking op mijn pad en ben ik compleet veranderd. Ik heb veel aan mezelf gewerkt de afgelopen 4 jaar. Van buiten maar nog veel meer van binnen. En die eetbuien zijn eindelijk verleden tijd. Ik cheat ook wel eens en vreet me helemaal vol met vriendinnen, maar eetbuien die zijn er niet meer. Ik heb nu liefde voor mezelf en voor eten. Ik kan heerlijk genieten zonder schuldgevoel en ben gelukkig met hoe ik ben en hoe ik eruit zie.

Hoe ik dit heb gedaan? Dat vertel ik in mijn video!

Video: Eetbuien? Zo kwam ik ervan af! 

Ben jij al lid van mijn nieuwsbrief? Ik ben een project aan het opzetten wat te maken heeft met coaching & vrouwen die hun levensstijl blijvend willen veranderen. Als je je abonneert hou ik je op de hoogte als er meer bekend is!

fitchef, fitchef turbo, eiwitrijke recepten, tips afvallen