Welcome

We are creative.

Follow us

5 tips om je dromen te volgen & doelen te behalen!

5 tips om je dromen te volgen & doelen te behalen!

Er staat weer een nieuwe mindset vlog online, waarin ik vertel hoe ik mijn dromen durfde te gaan volgen en mijn doelen heb behaald. Ik weet als geen ander hoe moeilijk het kan zijn. Ik kom van niks en had geen idee hoe ik mijn dromen moest gaan waarmaken. 

Al heel mijn leven zat alles tegen en dat was niet voor niks, want ik had veel meegemaakt maar ook had ik een erg negatieve instelling. Negativiteit brengt je nergens dat heb ik wel gezien. Een aantal jaar terug had ik helemaal niks.  Geen geld, geen opleiding, altijd ziek, geen vertrouwen in de toekomst en mezelf. Als ik mijn eigen kracht kon vinden na een zware depressie dan kunnen jullie het ook.

Ik hoop dat door mijn eigen verhaal te delen, ik jullie een beetje kan laten inzien dat er zoveel mogelijk is. Je kunt zoveel meer dan dat je denkt. Zelfs nu heb ik nog bepaalde angsten en dingen die ik niet durf, maar ik doe ze wel, omdat ik weet dat ik meer kan. Ik heb het mezelf bewezen en ik wil nu anderen helpen om dit ook in te zien.

We hebben allemaal andere ideeën van een droomleven, maar dat maakt niks uit. De principes zijn allemaal hetzelfde, de strategie die je moet gebruiken om daar te komen komt allemaal op hetzelfde neer. Dus wat je droom of doel ook is, als je mijn  video kijkt kun je er altijd dingen uithalen die goed voelen voor jou. Voor mij hebben deze tips erg gewerkt. 2 jaar geleden werkte ik nog bij een zonnestudio zonder opleiding en nu run ik 2 bedrijven. Als ik het kan kan jij het ook:).

Bekijk de video: 5 tips om je dromen te volgen!