DNA test : Hoe zou jij moeten eten en trainen?

by

We zijn allemaal anders en iedereen heeft een unieke dna code. Wat voor de één werkt, kan voor de ander helemaal niet goed zijn. Natuurlijk zijn er een aantal basis regels die voor iedereen gelden, bijvoorbeeld drink genoeg water, doe iedere dag minimaal 30 minuten aan intensieve beweging & slaap voldoende. 

Maar hoe we precies zouden moeten eten en welke soort sport goed voor ons lichaam zijn is voor iedereen anders. Een DNA-test kostte vroeger duizenden euro’s en was dan ook niet te betalen voor de gemiddelde persoon. Om mensen deze keuze aan te bieden zijn wij gaan samenwerken met Mijnlabtest. Zij hebben testen ontwikkeld die betaalbaar zijn en waarmee je voor eens en voor altijd weet welke voeding jij nodig hebt en wat voor soort sporten ideaal zijn voor jouw unieke lichaam. En dat is niet alles, je komt nog veel meer te weten over jezelf!

Samen met Stephanie van Cryon heb ik een DNA-test gedaan. In mijn vlog geven wij meer informatie, kun je zien hoe het in zijn werk gaat en waar je ze kunt bestellen!

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.