Definitief ontharen, pijnloos! | Meest gestelde vragen

fine laser clinic, definitief ontharen, pijnloos definitief ontharen, cynthia houben

Vorig jaar heb ik mijn benen definitief laten ontharen bij Fine Laser Clinic. Ik ben er nog steeds zo blij mee! Nooit meer scheren! Het is gewoon een verademing om daar nooit meer aan te hoeven denken. Nu ben ik bezig met mijn oksels en bikinilijn. Laatst heb ik op instagram stories mijn volgers vragen laten stellen over de behandelingen. Die meest gestelde vragen ga ik vandaag nog een keer beantwoorden. 

Doet het pijn?

Definitief ontharen bij Fine Laser Clinic doet absoluut geen pijn. Ze gebruiken één van de nieuwste lasers namelijk de GentleMax Pro van Syneron Candela. Het ingebouwde koelsysteem bereidt je huid voor op de hitte van de laser en zorgt ervoor dat je geen pijn ervaart tijdens de behandeling. Je voelt natuurlijk wel dat er iets gebeurt, maar dat kun je geen pijn noemen. Voor ik de behandelingen begon was ik er erg bang voor, maar dat was gelukkig nergens voor nodig!

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Je hebt gemiddeld 5 à 6 behandelingen nodig om definitief van je haartjes af te komen. Dit is uiteraard per persoon verschillend. Bij mijn benen had ik 6 behandelingen nodig. In extreme gevallen heb je iets meer behandelingen nodig, maar sommige mensen hebben er weer minder nodig. Dit wordt allemaal tijdens je intake gesprek met je besproken.

Hoelang duurt één behandeling?

Dit ligt aan de grootte van de plek die behandeld moet worden. één behandeling duurt tussen de 10 en 60 minuten.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

De laser vernietigt de haarzakjes die in de groeifase zitten. Een groeicyclus duurt 6 tot 8 weken, dus na deze periode kom je weer terug voor de volgende behandeling. Bij het gelaat is de periode iets korter namelijk 4 tot 5 weken.

Kunnen alle haar- en huid types behandeld worden?

Ja! Met de laser die ze gebruiken in Amersfoort kunnen alle haar- en huidtypes behandeld worden. Het apparaat is een combinatie van twee typen lasers: de Alexandrite laser voor lichte huidtypes en de nd:YAG-laser voor donkere huidtypes.

Kunnen mannen ook behandeld worden?

Ja, zowel vrouwen en mannen kunnen de behandelingen doen.

Kun je in termijnen betalen?

Ja dat kan, je kunt gewoon per behandeling betalen. De oksels kosten op dit moment bijvoorbeeld € 20 per behandeling ( actieprijs). Je betaalt dan iedere keer dat je komt 20 euro. Uiteraard kun je ook alles ook in één keer betalen.

Je kunt gratis een proefbehandeling aanvragen om zelf te ervaren hoe je de behandelingen vindt en je kunt dan ook meteen al je vragen stellen die je nog zou hebben. Zelf woon ik in Breda en de kliniek zit in Amersfoort. Het is een uurtje rijden voor mij, maar het is het dubbel en dwars waard. De kliniek zit in het centrum van Amersfoort, dus je kunt er meteen een leuke middag van maken.

Vraag een proefbehandeling aan!

Ga naar de prijslijst

 

 

 

 

 

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Emma

  Leuk artikel. Ik heb nog een vraag: kunnen de stralingen schade brengen aan je huid?

  • Cynthia Houben
   Emma

   Hi Emma, dankjewel! Nee de stralingen brengen geen schade aan je huid, de laser is compleet veilig:)

 • Kaas en boter

  Weet jij misschien waarin deze laser verschilt in effectiviteit met de Soprano? Want op de site van Fine staat dat je niet 10 maar in principe max 6 behandelingen nodig hebt. Maar hoe kan dat? (Ik heb trouwens al een proefbehandeling gehad en wacht de resultaten af hihi)

  • Cynthia Houben
   Kaas en boter

   Hi! Helaas weet ik dat niet, de lasers zelf heb ik niet zoveel verstand van. Stephanie kan je wel precies het verschil uitleggen! Dus ik zou eventjes bellen of mailen 🙂 Leuk dat je een proefbehandeling hebt gehad!

 • Augustus 2018 | Happy List - Cynthia Houben

  […] pijnloos ook. Laatst beantwoorde ik de meest gestelde vragen over definitief ontharen. Die kun je hier […]