Welcome

We are creative.

Follow us

DEFINITIEF ONTHAREN: GRATIS PROEFBEHANDELING!

fine laser clinic

DEFINITIEF ONTHAREN: GRATIS PROEFBEHANDELING!

Gisteren ben ik bij Fine LaserClinic geweest omdat ik mijn onderbenen ga laten laseren, zodat de haartjes nooit meer terugkomen:D! Dat wil toch iedere vrouw, gladde benen zonder ooit nog na te hoeven denken dat je je moet scheren. Geen stoppeltjes meer, geen korstjes op je benen meer omdat je jezelf weer eens raak hebt geschoren en je kunt zo je leuke jurkje aantrekken zonder te denken ”shit heb ik mijn benen wel geschoren”. 

 

100% PIJNLOOS & GESCHIKT VOOR DE GETINTE EN DONKERE HUID

 

Al jarenlang denk ik erover om te laseren, want ongewenste haargroei wil niemand. Ook voor de mannen trouwens is dit echt een aanrader, je bent hierna gewoon klaar voor de rest van je leven. Waarom ik het dan nooit eerder heb gedaan?Ik was echt heel erg bang voor de pijn, hoorde allerlei horrorverhalen en dat hield me tegen. Ook las ik overal dat je het niet kan laten doen met een getinte huid, omdat je dan pigmentvlekken kan krijgen.

Een tijdje terug kwam ik dus met Fine LaserClinic in contact en ze vertelden me dat hun behandelingen geen pijn doen en het ook geschikt is voor de getinte en donkere huid. Ideaal! Nu kan iedereen dus gewoon zichzelf laten laseren zonder ongewenste bijwerkingen/effecten. En wat ik heel fijn vond, zonder pijn! Hoe kan dit dan dat het bij hun wel pijnloos kan? Ze werken met het meest geavanceerde laserapparaat, de BIOS Square Epil.

 

INTAKE & BEHANDELING

 

De dag van de afspraak moest ik zorgen dat mijn benen helemaal glad geschoren waren. Ik was wel een beetje zenuwachtig, weet eigenlijk niet waarom, misschien omdat je toch verwacht dat het wel een beetje pijn doet. Ik woon in Breda, dus naar Amersfoort was maar een uurtje rijden. De kliniek ligt in een leuke, gezellige straat en bij binnenkomst werd ik meteen vriendelijk geholpen bij de balie. Ik kreeg wat te drinken en ik mocht eerst even een intake formulier invullen. Daarna kwam Stephanie, de eigenaresse, me ophalen en nam me mee naar de behandelruimte. Stephanie stelde me meteen op m’n gemak en heeft alles goed uitlegd. Na de uitleg zijn we begonnen aan de behandeling.

Ze tekent het gebied even af wat ze gaat behandelen en nadat de laser was ingesteld begon ze eerst de voorkant van mijn benen te laseren en daarna de achterkant. En bizar, maar ik voelde dus echt geen pijn! Je voelt wel dat er iets gebeurt, maar dit is absoluut niet pijnlijk. Wat fijn! We hebben gewoon lekker ontspannen gekletst en na ongeveer 3 kwartier was ik klaar. Wat een fijne ervaring heb ik gehad! Ze had verteld dat de meeste mensen 5 tot 6 behandelingen nodig hebben en dat het dan definitief wegblijft. Dit is per persoon verschillend. En je kunt dus alles laten behandelen, je kunt bijvoorbeeld ook je bikinilijn of gezicht laten doen. Of als man je rug of borst. Echt alles kan!

 

GRATIS PROEFBEHANDELING

 

Wil jij ook graag definitief ontharen? Ze hebben nu leuke acties lopen, dus als je dit ook overweegt zou ik zeker even op de website kijken. Over ongeveer 8 weekjes moet ik weer terug voor mijn 2e behandeling! Ik hou jullie op de hoogte hoe het gaat en als je zelf ook benieuwd bent geworden, kun je ze gewoon even bellen voor een gratis proefbehandeling.

Als je nog vragen hebt over het laseren of over mijn ervaring kun je me altijd een berichtje sturen op Instagram of mail naar business@cynthiahouben.com .

Liefs,

Je kunt me ook volgen via Bloglovin’, Facebook & Instagram