Welcome

We are creative.

Follow us

UPDATE DEFINITIEF ONTHAREN+ ACTIE

fine laserclinic

UPDATE DEFINITIEF ONTHAREN+ ACTIE

Twee weken geleden ben ik weer bij Fine LaserClinic geweest voor de 2e behandeling definitief ontharen. Ik laat mijn onderbenen doen en als je mijn vorige blog hebt gelezen weet je dat ik na de eerste keer al erg tevreden was. 

HOE GAAT HET NU?

In mijn vorige blog leg ik uit hoe het werkt en hoe de eerste keer ging. Lees die nog eventjes door als je daar benieuwd naar bent. Na de eerste keer had ik al heel wat minder haartjes die terugkwamen, ik merkte het heel goed aan het scheren. Normaal scheer ik om de dag, want dan heb ik alweer stoppeltjes. Vaak na één dag begonnen de haartjes al door te komen. Na de eerste behandeling heb ik maar eens per week hoeven te scheren. Ideaal!

Nu was ik wel benieuwd wat ik zou merken na de 2e behandeling. Het was weer heel gezellig met Stephanie en ze vroeg hoe ik de afgelopen 8 weken had ervaren qua resultaat. Ze is echt heel begaan met je en ik heb meteen verteld hoe tevreden ik al was na één behandeling. Na het instellen van de lases, begon ze met de behandeling. Volledig pijnloos net zoals de vorige keer! We zijn nu 2 weken verder en ik heb pas 1 keer geschoren,na 2 weken kwamen er weer wat haartjes terug. Maar ik hoef er dus nu al amper meer aan te denken, zo heerlijk!

Nog maar ongeveer 3 behandelingen en ik ben er voorgoed vanaf. Dan ga ik zeker verder met andere delen van mijn lichaam, want dat lijkt me heerlijk om er nooit meer aan hoeven te denken. Denk dat elke vrouw ( en man) dat wel zou willen. Het is een investering in jezelf, maar dan heb je ook wel wat voor de rest van je leven!

MEEST GESTELDE VRAGEN

Ik kreeg veel  vragen na de 1e behandeling dus ik dacht laat ik een top 3 maken en die hierin beantwoorden:

Doet het echt geen pijn?

Nee, het doet echt geen pijn. Veel berichtjes die ik kreeg waren van mensen die het in het verleden hadden laten doen, maar het deed veel pijn dus zijn ze gestopt. De behandeling is vernieuwend omdat ze met een nieuw apparaat werken. Op de website kun je meer lezen over deze laser. Je voelt wel dat er iets gebeurt, maar dat is verre van pijnlijk! Een meisje die me erover had gemaild was doodsbang voor definitief ontharen door haar eerdere ervaring. Inmiddels op mijn advies is ze toch geweest voor de gratis proefbehandeling en ze mailde een tijdje terug dat ze zo’n fijne ervaring heeft gehad en heel dankbaar was iets te hebben gevonden waarbij het geen pijn doet.

Is de behandeling ook geschikt voor de donkere huid?

Ja absoluut! Door deze methode kan ook de donkere huid behandeld worden. Zelf ben ik getint en door de zon was ik de 2e behandeling nog een stuk bruiner.  Vroeger werd gewaarschuwd voor pigment vlekken, volgens mij is dit bij veel klinieken nog wel het geval, maar daar hoef je dus bij de Fine LaserClinic niet bang voor te zijn.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Na 5 tot 6 behandelingen is 85% van de mensen definitief van hun haargroei af. Zoals ik ook bij mijn voedingsschema’s zeg, iedereen is anders en ieder lichaam is anders. Dus het aantal behandelingen kan wat afwijken per persoon.

ACTIE

Ze hebben nu leuke acties lopen, je betaalt op dit moment bijvoorbeeld maar 20 euro i.p.v. 80 euro per behandeling van je oksels. Kijk even naar de prijslijst als je wilt weten wat je nog meer kunt laten doen. Ook kun je altijd bellen voor een gratis proefbehandeling om te ervaren hoe je het vindt!

handtekening cynthia houben

Je kunt me ook volgen via Bloglovin’, Facebook & Instagram