De Wet Van De Aantrekking Veranderde Heel Mijn Leven!

wet van de aantrekkingkracht

Ik kwam uit mijn depressie door de wet van de aantrekkingskracht en leef nu het leven van mijn dromen. Ook jij kunt alles manifesteren wat je maar wilt! Ik heb hier nog niet veel over gepraat online, maar het hoort al 6 jaar bij mijn leven. Het IS mijn leefwijze en ik heb er alles mee gekregen wat ik wilde en meer!

Het is geen hocus pocus, het is gewoon wetenschap en je gebruikt de wet van de aantrekking ieder moment. Net zoals je de wet van de zwaartekracht ieder moment gebruikt. Alleen de wet van de aantrekking is niet bekend onder de massa, dus je weet niet hoe je het kunt gebruiken.

Het is geen geheim, Oprah Winfrey, Will Smith, rappers, boksers en hollywood sterren.. veel mensen hebben deze wet bewust of onbewust gebruikt om het leven te krijgen wat ze graag wilden. Je gedachtes creëren je realiteit en als je ervoor openstaat wil ik je graag leren hoe je de wet bewust kunt gaan gebruiken.

Bekijk hier mijn eerste video!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Joanne

  Dus volgens jou het wet van aantrekkingskracht werkt nou dit wil ik ook proberen ik ben 51 en niet hoog geleerd want denk Jij dat er gaat gebeuren, ik ben wel in de afgelopen 3 jr 17kg afgevallen, doe aan Crossfit 2x per week. heb de ladiesrun gedaan vorige jaar 7,5 km, dit jaar 10km en afgelopen april voor de eerste keer de 10km marathon van Rotterdam. Groetjes Joanne

  • Cynthia Houben
   Joanne

   Hi Joanne, Wauw wat knap wat je allemaal hebt bereikt! En leuk dat je ermee aan de slag gaat. De wet van de aantrekking werkt altijd, ook als we negatief zijn/denken. Je trekt aan wat je denkt, voelt etc. Door het bewust te gaan gebruiken en door alles tot je te nemen wat ik in blogs/video’s vertel ga je echt geweldige dingen ervaren. Het maakt niet uit wat, alles is ineens mogelijk 🙂 .