Welcome

We are creative.

Follow us

De perfecte laptop voor een drukke levensstijl!

lenovo yoga 920, coolblue, review lenovo yoga, ervaring lenovo yoga 920

De perfecte laptop voor een drukke levensstijl!

Advertisement

Een tijdje terug heb ik een nieuwe laptop ontvangen van Coolblue. Namelijk de Lenovo Yoga 920. Ik ben veel onderweg, reis veel, werk veel op mijn laptop, bewerk video’s & foto’s, maar ook gebruik ik mijn laptop voor plezier zoals bijvoorbeeld Netflix of om YouTube filmpjes te bekijken. 

De perfecte laptop voor mijn levensstijl

Zoals je leest doe ik heel erg veel met mijn laptop. Samen met Coolblue heb ik gekeken welke laptop het meest geschikt is voor al deze activiteiten. Want je wil natuurlijk wel een product dat bij je past. Tegenwoordig werkt iedereen veel met zijn/haar laptop, we leven in een tijd waarin velen van ons ook nog eens content creators zijn. Social media is niet meer weg te denken uit ons leven en we willen allemaal de mooiste foto’s en filmpjes plaatsen. En dan heb je mooie bewerkingsprogramma’s nodig zoals photoshop, lightroom of Adobe. Omdat de laptop een krachtige processor heeft en 16 GB werkgeheugen kan hij deze zware programma’s goed aan.

lenovo yoga 920, coolblue, review lenovo yoga, ervaring lenovo yoga 920

Maar ook zijn we allemaal veel onderweg en dan wil je geen loeizware laptop dragen. Vóór de Lenovo had ik een zware laptop en die meenemen was een hele workout op zich. Dat is nu verleden tijd! De Lenovo Yoga weegt maar 1,37 kilo, wat een verademing!

De Lenovo kun je zelfs omtoveren in een tablet! Hoe leuk is dat?! Ik wilde ook nog een tablet kopen, maar dat was dus niet eens meer nodig. Echt ideaal! Als ik een film kijk tover ik hem zo om in een tablet, dat kijkt toch een stuk makkelijker. Het scherm is dus uiteraard touch screen en er wordt een fijne pen bij geleverd die je kunt gebruiken zodat je geen vette vingers op je scherm krijgt.

lenovo yoga 920, coolblue, review lenovo yoga, ervaring lenovo yoga 920

Ook kun je met de pen bijvoorbeeld grafische ontwerpen maken, tekenen of foto’s preciezer bewerken!

Specificaties
  • Processor : Intel Core i7
  • RAM-geheugen: 16 GB
  • Opslagcapaciteit: 512 GB SSD
  • Video kaart: Intel UHD Graphics 620
  • Start binnen 10 sec op
  • Besturingssysteem: Windows 10 Home
  • Accuduur: 12 uur

lenovo yoga 920, coolblue, review lenovo yoga, ervaring lenovo yoga 920

lenovo yoga 920, coolblue, review lenovo yoga, ervaring lenovo yoga 920

Conclusie

Zoals jullie misschien al wel merken ben ik helemaal verliefd op deze laptop. Hij heeft ook nog allerlei luxe details, je kunt er bijvoorbeeld een wachtwoord op zetten, maar ook met de vingerafdrukscanner kun je inloggen. Daarnaast heeft hij een 4k scherm, dus je hebt prachtig beeld!

Ik vind hem heel fijn in gebruik en mijn werk gaat nu een stuk sneller. Het enige nadeel is dat je je vingerafdrukken heel snel ziet op het scherm. Ik heb daar schermdoekjes voor gekocht, dus dan is het zo opgelost. Ben er onwijs blij mee, hij is het geld dubbel en dwars waard. Ik ben fan geworden van Lenovo en wil nu nooit meer anders!

Ben jij ook klaar voor een nieuwe laptop? Bekijk de Lenovo 920 Yoga nu op Coolblue.

*Dit artikel is voortgekomen uit een samenwerking, lees hier mijn disclaimer.

Je kunt me ook volgen via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’