De natuurlijke manier om je tanden witter te maken!

De meeste mensen willen graag witte tanden, maar de optie’s die er zijn, zijn vaak erg schadelijk. Je wil natuurlijk niet dat je tanden op langere termijn juist achteruit gaan en je wil ook niet meteen duizenden euro’s neerleggen voor een stralende lach. 

Vroeger liet ik ieder jaar mijn tanden bleken. Op een gegeven moment werd het stofje verboden wat ze daarbij gebruikte. Terwijl ze op dat moment vertelden dat het compleet veilig was. Nou erg fijn dat ze dat niet even van te voren konden testen of het zo schadelijk zou zijn;). Maar ja dat is met alles hé. Mijn tanden hadden dus bijna geen glazuur meer, je mag dan absoluut niet meer bleken. Omdat ik heel lang veel heb gerookt en ik drink elke dag heel veel thee, liep de kleur dus steeds meer terug.

Wat doet het met je gebit?

Over een tijdje wil ik het liefste facings, maar dat is best duur, dus daar wacht ik nog even mee. Maar ik was wel op zoek naar iets wat je tanden witter maakt, maar niet schadelijk is. Toen kwam ik Coco Clean tegen! Misschien heb je het al wel eens voorbij zien komen? Dit is een natuurlijke manier om je tanden witter te maken. Ik was erg benieuwd hoe dat dan werkt. Want vaak denken we als iets natuurlijk is, dat het dan wel niet zo goed zal werken. Zo zie je dat ook met medicijnen. Veel mensen denken dat alternatieve medicijnen niet werken, maar uit eigen ervaring kan ik je zeggen dat ze vaak nog beter werken! De gewone medicijnen zijn gewoon net drugs, maar oké dat terzijde haha ik dwaal af. Het gaat erom dat je vaak met natuurlijke producten hetzelfde bereikt of zelfs nog meer! En het is nog gezonder ook.

Coco Clean is gebaseerd op een eewenoude traditie genaamd oil pulling. Door een oude stam (Ayurveda) wordt oil pulling al duizenden jaren gebruikt om de mond volledig te reiningen. Wat dit precies betekent? Je spoelt met pure kokosolie je mond. Nu heeft Coco Clean dus een product ontwikkeld wat daarop gebaseerd is alleen is het vernieuwd en verbeterd! Naast dat het je tanden witter maakt, zorgt het ervoor dat de schadelijke bacteriën in je mond flink verminderen. En die zorgen normaal voor bijvoorbeeld slechte adem, onsteking van je tandvlees en gele tanden. Door het spoelen worden deze bacteriën opgenomen door de kokosolie en zo dus verwijderd.

Hoe gebruik je het?

Elke ochtend voor ik mijn tanden poets spoel ik eerst met Coco Clean. Je houdt de fles onder warm water en binnen een minuut is de olie vloeibaar en kun je het in het dopje gieten. ik gebruik 1 dopje om te spoelen en doe dit 10 minuten. Er staat 5 tot 10 minuten op, ik doe het liever 10 minuten voor optimaal resultaat. Ik gebruik het nu 2,5 week en mijn tanden zijn al een stuk lichter! Verwacht trouwens niet een Hollywood smile, mensen die dat hebben hebben dus facings. Met bleken of met Coco Clean ga je dat nooit bereiken. Maar wat je wel kunt bereiken is dus een natuurlijk witte lach! Op hun website vind je allerlei voor en na foto’s van gebruikers. Coco Clean is in 3 smaken te bestellen. Ik heb Extra Coco ( ERG lekker als je van kokos houdt!)  en je hebt ook nog Lemon en Mint. Een flesje kost €19.95 en ik doe er nu dus al 2,5 week mee en hij zit nog voor de helft vol! Klik hier voor meer informatie of om te bestellen.

Liefs, Cynthia

Je kunt me ook volgen via Bloglovin’, Facebook & Instagram

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Fashioninspiratie

  Yayy hier was ik echt al zolang naar op zoek! Ik drink ook onwijs veel thee (en heb daardoor dus helaas wat verkleurde tanden) en wil graag wat wittere tanden zonder mijn gebit te beschadigen! Dit lijkt me perfect, niet al te duur en als het werkt ga ik het zeker weten kopen! Bedankt voor het delen 🙂 x Anna

  • Cynthia Houben
   Fashioninspiratie

   You’re welcome! Ik ben er ook zooo blij mee dat het natuurlijk is. Zoals ik al zei verwacht geen hollywood smile, maar witter worden ze zeker:). xx

 • woodtrend.nl

  Ik was hier echt al een hele tijd naar op zoek. Ik wil heel graag wittere tanden maar ik wil niet dat mijn gebit helemaal beschadigd door chemische stoffen. Goede oplossing dit! Werkt het goed bij jou? Ik ben er wel benieuwd naar!

  • Cynthia Houben
   woodtrend.nl

   Hoi! Ja dat had ik ook inderdaad, zo zonde van mijn glazuur. Dit werkt goed! Wel moet je geen wonderen verwachten, ze kunnen niet hollywood wit worden. Maar je ziet zeker verschil met een paar tinten lichter! En het is daarbij een natuurlijke manier om bacteriën te doden:).

 • Lenny

  Ik vind jouw tanden anders super wit als ik jouw insta stories bekijk!! ? Daarom ben ik op je website gaan kijken om te lezen wat jij daarvoor gebruikt. Heb t nu zelf ook besteld (4e dag!).
  Gebruik jij t DAGELIJKS? Of was t 1 fles, en daarna een tijdje niet meer nodig?

  • Cynthia Houben
   Lenny

   Hoi! Toen ik deze blog had geplaatst had ik nog geen facings. Ik heb nu facings dus nu zijn ze inderdaad erg wit. Maar een paar jaar terug gebruikte ik inderdaad dit product dagelijks en het werkte goed! sowieso ook erg goed om je mond te reinigen en uiteraard krijg je geen hollywood witte tanden, maar wel alle verkleuringen gaan eruit naar verloop van tijd :).