Welcome

We are creative.

Follow us

DE INSTAGRAM TAG

DE INSTAGRAM TAG

Het is weer tijd voor een Tag! Deze heb ik overgenomen van Culturalize . Ben je ook blogger en wil je de tag overnemen? Houd je dan wel even aan het volgende:
1. Kopieer de vragen hieronder op je blog;
2. Geef met tekst en beeld uitleg bij de foto’s;
2. Nomineer 3-5 blogs om ook de Instagram tag in te vullen;
3. Link Culturalize in je bericht.

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?

 

 

 

Dit was vandaag bij Art & Ink Tattoo Breda . Het resultaat hebben jullie net op Instagram kunnen zien:). Ben er heel blij mee! Als je ook een tattoo wilt laten zetten, raad ik Justin echt aan. Super fijne ervaring gehad.

En voor de mensen die zich afvragen wat de betekenis is… De bovenste tekens staan voor love-hope-faith en 11;11 staat voor de zware depressie waar ik zelf uit ben gekomen. De punt komma betekent dat je doorgaat met je leven na een depressie en 11 11 zie ik overal als ik het moeilijk heb en dat geeft me een soort van steun. Al mijn tattoo’s heb ik laten zetten na een afsluiting van een moeilijke periode, dus ze staan allemaal voor een nieuw begin. 

Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram?

cynthia houben

Dit weet ik nog zo goed! Ik snapte niks van Instagram haha had geloof ik 50 volgers ofzo, bizar hoe je leven zo kan veranderen, binnen een jaar zat ik op 10.000 en nu 40.000. Laatst vroeg iemand hoe voelt dat nou 40.000 volgers, maar dat voelt niet anders haha. Voel me nog precies hetzelfde maar ben wel heel dankbaar dat ik zoveel mensen mag helpen/inspireren.

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?

Van deze foto word ik zo vrolijk. Was hier op een hardstyle feestje met m’n zusje, krijg meteen weer zin in de zomer!

Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?

cynthia houben

Ibiza met Angela! Vanaf dat we terug waren in Nederland verlangen we hier alweer naar haha. Hopelijk dit jaar weer!

Wat is het állerlekkerste gerecht dat je in 2016 op Instagram hebt gezet?

ananas recept

Deze heerlijke tropische kokos kwarktaart! Credits gaan wel naar een foodblogger van ons, Stance dankjewel voor dit hemelse recept ;). Het recept vind je op Gymjunkies.

Welke foto kreeg in 2016 de meeste likes?

Deze kreeg vorig jaar meer dan 2.000 likes, ik denk omdat we onze food baby laten zien? Geen idee haha.

Wat is de allerleukste foto die je in 2016 maakte van een (huis)dier?

konijn

Mijn fluffige Vinnie haha, ben zo gek op hem. Hij is net een hondje! Komt s’avonds ook gewoon bij je op de bank liggen :).

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?

Ik gebruik de app Snapseed!

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?

#gymjunkiesNL #fitgirlsNL #diabetic

Ik tag:

Liefs,

Je kunt me ook volgen via Bloglovin’, Facebook & Instagram

fitchef