Welcome

We are creative.

Follow us

HAIR MAKE-OVER!

hair make over, cosmo hairstyling, luxury for princess

HAIR MAKE-OVER!

Laatst heb ik mijn haar weer laten verven bij Cosmo Hairstyling! Ik reis altijd naar Amsterdam Zuid As, maar ze zitten op meerdere locaties in Nederland. Al jaren ben ik lichtbruin/blond en ik had zin in een verandering. Dus het is chocolade bruin geworden! Ze hebben mijn haar dezelfde kleur geverfd als de extensions die ik bij Luxury For Princess heb besteld. 

30 JAAR COSMO HAIRSTYLING

Cosmo bestaat trouwens 30 jaar en dat moet gevierd worden! Je krijgt nu 30% korting op alle producten die ze verkopen en €30 korting op een kleurbehandeling.

Ik bestel dus altijd eerst de extensions en bij Cosmo zorgen ze dan dat mijn eigen haar dezelfde kleur wordt. Ze gebruiken Olaplex om je haar tijdens het kleuren al te herstellen. Al meer dan een jaar werk ik samen met Cosmo, ze luisteren goed naar wat je wil en denken met je mee. Ben echt zo blij met deze samenwerking, het heeft lang geduurd voor ik een goede kapsalon vond en elke keer weer ga ik heel gelukkig naar buiten!

cynthia houben, cosmo hairstyling

cynthia houben, cosmo hairstyling

cynthia houben, cosmo hairstyling

HAIR EXTENSIONS CLIP-INS

Mijn extensions krijg ik altijd van Luxury For Princess. Dit zijn echt hele fijne en mooie extensions en omdat het clip ins zijn kun je ze ook gewoon uitdoen. Deze keer heb ik de clip ins genomen van 220 gram in de kleur chocolade bruin. Normaal laat ik ze bij snijden, maar deze keer wilde ik ze nog even lang houden. Echt prachtig als je het dan krult! Om het zo te krijgen als op de foto, föhn je je haar en zet je het met grote krullers vast. De extensions krul je met een krultang aan de onderkant en borstel je lichtjes uit.

Omdat mijn eigen haar vrij zwak is en wat sterker moet worden heb ik nog een aantal producten meegekregen die de haargroei bevorderen en ervoor zorgen dat je haaruitval verminderd. Het heet Nioxin Scalp Revitaliser en is een soort kuurtje. Dit is speciaal voor haar dat chemisch is behandeld.

Deze producten kun je ook bij Cosmo zelf kopen. Net zoals de Olaplex om je haar thuis mee te behandelen. Zo wordt je haar  weer gezond. Olaplex gebruik ik al langer en dit werkt zo goed! Je voelt duidelijk verschil na een behandeling.

Afspraak maken bij Cosmo Hairstyling? Dat kan via de website!

Extensions online bestellen bij Luxury For Princess.

Liefs,

handtekening cynthia houben

Je kunt me ook volgen via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’

Dit artikel is voortgekomen uit een samenwerking, lees hier mijn disclaimer.