Jarenlang heb ik problemen met eten gehad. Eetbuien, helemaal niks eten, overgeven… het enige wat ik eraan overhield was een jojo effect, een laag zelfbeeld en depressies. Het is een wisselwerking en problemen met voeding zijn niet alleen eet problemen weet ik nu achteraf.

10 jaar lang volgde ik crash diëten, ik viel veel af in korte tijd maar het zat er daarna ook zo weer aan. Niks werkte, tot ik het helemaal beu was en besloot mijn levensstijl te veranderen. Met mijn eigen schema’s ben ik  17 kilo afgevallen en nog belangrijker, weet ik nu hoe ik een goede balans heb en door mijn negatieve mindset positief te veranderen zijn de resultaten ook al jaren blijvend.

Dit wil ik mijn klanten ook leren, een goede balans en gelukkig te zijn met wie je bent. Ik focus me dan ook veel op mindset, want zonder de juiste mindset gaat niemand er komen. Dat is ook echt het verschil met mensen die wel hun doelen bereiken en mensen die opgeven.

Ik werk heel persoonlijk en de schema’s worden op maat gemaakt, omdat iedereen een ander lichaam heeft en een andere levensstijl.

Het maakt niet uit wat je doel is. Misschien wil je maar 5 kilo afvallen, misschien heb je eetproblemen en wil je een balans vinden, wil je aankomen, spieren opbouwen of gewoon gezonder leven. Met ieder doel kan ik je helpen. Samen gaan we ervoor zorgen dat je dit doel gaat bereiken.

Honderden mensen gingen je al voor met succes, een aantal ervan staan als succesverhaal op de website. Je kunt hun persoonlijke ervaringen op Gymjunkies lezen.

Wil je graag meer informatie en prijzen weten? Mail dan naar cynthia@gymjunkies.nl