RESONANTIE THERAPIE

cynthia houben

In deze blog wil ik jullie vertellen over iets wat mij erg heeft geholpen mijn leven terug te krijgen, het is iets wat niet veel mensen zullen kennen en om eerlijk te zijn toen ik er voor het eerst over hoorde was ik erg sceptisch. Ik geloof niet snel iets en moet altijd eerst een soort van bewijs hebben. 

Diabetes & Lyme

Al zolang ik me kan herinneren ben ik ziek. Toen ik 7 jaar oud was waren we op vakantie in Portugal waar ik met spoed naar het ziekenhuis moest. Als we 5 minuten later waren geweest, was ik er niet meer geweest. Ik liep al te lang met diabetes type 1 zonder het te weten, ik hield voor mijn ouders verborgen dat ik me ziek voelde, wilde niet dat ze zich zorgen zouden maken en de vakantie verpest zou zijn. Gelukkig is het allemaal goedgekomen en heb ik ermee leren leven al was dat niet makkelijk.

Een aantal jaar terug besloot ik mijn hele levensstijl compleet om te gooien en zoals de meesten van jullie wel weten heeft dit heel mijn leven veranderd. Ik viel bijna 17 kilo af maar ook van binnen voelde ik me een compleet ander mens. Maar nog steeds had ik veel last van mijn gezondheid, ik ben echt een doorzetter geworden, dus ookal was ik vaak ziek ik gaf niet op. Ik wilde absoluut blijven sporten en deze levensstijl volhouden en daarbij heb ik toen mijn andere bedrijf Gymjunkies opgezet. Ik wilde iets van mijn leven maken!

Naast diabetes kwam ik er 1,5 jaar geleden achter dat ik ook chronisch de ziekte van Lyme heb. Achteraf gezien snap ik nu dus waarom ik me zo ontzettend slecht heb gevoeld al die jaren. Soms lag ik weken op bed, dan kon ik me amper bewegen, mijn spieren voelden dan continue verzuurd aan en mijn energie was 0. Ik heb ook een paar weken in een donkere kamer gelegen, omdat ik mijn ogen niet meer open kon doen. Ik kon ze letterlijk niet open doen, het leek wel of de spiertjes van mijn oogleden niet meer werkten. Dokters wisten niet hoe dit kon, hadden het nog niet eerder gezien en zo word je dan naar huis gestuurd. De bizarre dingen die ik heb meegemaakt zijn er teveel om op te noemen, kan daar onderhand een boek over schrijven, dus daar ga ik even niet op in. Maar de het grootste deel van de dag lag ik dus op bed, goed voelde ik me nooit en de reguliere geneeskunde deed niks.

Etmitis heeft mijn leven veranderd!

Tot begin vorig jaar kon ik heel weinig. Op social media zie je vaak natuurlijk alleen de leuke foto’s, maar je ziet niet dat ik bijna de hele dag in bed lag. Als ik wilde gaan sporten die dag, moest ik mijn energie de hele dag bewaren, dus ik kon niks anders inplannen en dan ging het wel. Ik had gelukkig ook wel eens dagen/weken dat het oké ging, dus dan kon ik iets meer op een dag doen, maar het was altijd erg zwaar!

Toen kwam mijn opa met iets wat me misschien kon helpen. De Etmitis, ht apparaat dat ik heb is rond en straalt frequentie uit ( neutraliseert ook de wifi straling). Na een wat vaag verhaal van mijn opa over frequenties, snapte ik het eigenlijk nog niet echt wat het nou deed. Daarna heb ik wat verhalen gelezen van andere mensen en die hadden er veel baat bij. Mijn opa wilde de Etmitis graag aan mij geven omdat hij het zo erg vond hoe ik me voelde. Dus die bol kwam in huis en ik heb hem in het washok gezet. Compleet vergeten eigenlijk daarna. Ik denk omdat ik er toch niet in geloofde, want ik had eigenlijk al geaccepteerd dat ik nooit ver zou kunnen reizen of de energie zou hebben veel te doen op een dag. Dus het leven ging weer door… werken aan mijn bedrijf vanuit bed, op rare tijden want ik sliep zoveel dat ik soms s’nachts wel weer wakker was dus dan maar ging werken.

Ik kan me nog herinneren dat mijn toenmalige vriend op een dag zei: ‘ Was jij nou al om 11 uur wakker vanochtend?’ Oké ik weet wat je denkt, 11 uur is hartstikke laat, maar voor mij was dat dus vroeg. Ik kon fysiek vaak niet eens voor 2 uur uit bed. En dan was ik nog erg moe en uitgeput. Naarmate de weken voorbij gingen werd 11 uur steeds vroeger. Tot ik op een punt kwam dat ik om 6 uur s’ochtends klaarwakker was en vol energie zat! Bizar! Dit was vorig jaar begin van de zomer en in februari kwam de Etmitis in huis. Naast het vroege wakker worden had ik ook écht energie. Ik kon ineens aan één stuk werken, sporten, met vriendinnen afspreken en s’avonds vaak nog wat leuks doen. Daarbij sliep ik vaak pas rond 12 uur, dus ik sliep minder dan 8 uur en was super energiek. Dit was voor mij het bewijs dat de bol wel degelijk werkt! Want ik heb niks anders aan mijn leven veranderd.

Resonantie therapie in Veldhoven

Ben ik dan nu helemaal beter? Nee, ik heb nog steeds diabetes en Lyme en ja soms heb ik nog slechte dagen, maar dat is niet eens meer te vergelijken met vroeger. Als ik nu een slechte dag heb duurt het vaak ook maar 1 of 2 dagen, ik neem gelijk rust en ben extra goed voor mijn lichaam. En de slechte dagen die ik heb zijn vaak na een periode van over mijn grenzen heen gaan. Ik moet gewoon iets vaker rust nemen dan anderen en soms doe ik dat niet en dan loop ik mezelf voorbij. Een tijdje geleden was ik een maand lang non stop aan het werk, bijna 24/7 per dag, ik had geen dag vrij, sprak niks af met vrienden en ik ging elke dag trainen. Na die maand stortte ik ineens compleet in, niet gek natuurlijk als je over je grenzen gaat. Ook at ik toen door de drukte onregelmatig, dus dan speelt mijn Lyme ook sneller op. Voeding speelt vooral bij chronisch zieken mensen natuurlijk ook een grote rol!

Ik merkte dat ik echt zwak was geworden, dus dit vroeg om een sterkere frequentie! Je kunt namelijk ook naar Veldhoven toe ( daar heeft mijn opa de Etmitis gekocht), Bij Auror Scalar Technology kun je een behandeling nemen voor slechts 38 euro! Dit duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Dit is ook handig voor de mensen die het geld niet hebben om een bol in huis te nemen. Al moet ik zeggen dat het het geld dubbel en dwars waard is, eerst moest ik overleven en nu kan ik heerlijk genieten van het leven:). Je gezondheid is echt alles, dat is pas rijkdom. Als je nooit ziek bent, dan is dat misschien moeilijk voor te stellen, maar ik heb er al het geld voorover om om me goed te voelen. Ik ben al zo dankbaar en blij dat ik mijn bedrijf goed hebben kunnen opzetten en ik meer kan doen op een dag. Ik wil nu vaker naar de therapie in Veldhoven gaan. De frequentie bol in huis doet natuurlijk al veel, maar als ik me nog beter wil voelen dan nu en wil gaan reizen, dan denk ik dat het wel slim is vaker naar Veldhoven te gaan.

Waarom is dit anders dan bioresonantie?

De resonantie therapie bij Auror Scalar werkt met in Quantum velden omgezette elektromagnetische velden. Hierbij versterken de resonanties via het Quantum veld rechtstreeks de levensenergie ( Chi vitale energie) en beïnvloeden die positief. Deze vorm van resonantie werkt dus heel anders. Hierbij zijn de uitgezonden breedspectrum frequenties vele malen sterker dan bij bioresonantie en wordt het lichaam in zijn geheel behandeld voor alle ongemakken tegelijk.

Zoals jullie misschien weten ken en leef ik volgens de wet van de aantrekking, dus ik weet dat alles energie is en dat de ruimte die wij als ”leeg” zien niet leeg is. Dit kun je allemaal opzoeken en ook wetenschappers kunnen dit al bewijzen. Ook al snap je het misschien niet helemaal, het komt erop neer dat alles energie is en een frequentie heeft. En als alles frequenties heeft kun je die dus veranderen. Denk maar aan de radio, als je een andere zender wilt draai je aan een knop om de juiste frequentie te zoeken.

De behandelingen zijn voor lichaam én geest goed! Ik heb daar mensen gesproken die kanker hebben, depressief waren, migraine hebben en ga zo maar door. Iedereen had iets anders, al zaten er wel vooral mensen met kanker. Maar na die verhalen die ik toen heb gehoord dacht ik dit moet iedereen weten! Als sommige kanker patiënten al met grote sprongen vooruit gaan terwijl de reguliere geneeskunde ze opgaf, moet je dan eens nagaan wat dit voor goeds met je lichaam doet, zonder het te beschadigen.

Mijn moeder en een vriendin gingen mee, zij hebben niks, maar deden ook een behandeling. Want dit is voor iedereen goed, omdat de frequenties ervoor zorgen dat alles in z’n geheel aan bod komt voor lichaam en geest. Als je meer informatie wilt of ook graag een behandeling wil proberen kijk dan even op de website :). Misschien zie ik je daar wel!

Liefs,

Je kunt me ook volgen via Bloglovin’, Facebook & Instagram

Auror Scalar Technology b.v.
Provincialeweg 75
5503 HB Veldhoven
Tel: 040 – 252 11 07
E-mail: aurorscalartechnology@kpnmail.nl

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Shirley

  Heel erg bedankt voor het delen van je verhaal. Ik hoop het niet nodig te hebben, maar onze dochter is geprikt op lyme en dinsdagmiddag krijgen we de uitslag. Ze kampt al een hele tijd met vermoeidheidsklachten en haar spierkracht is plotseling enorm afgenomen… We hebben al eerder laten prikken op vitaminetekorten, pfeiffer en diabetes, maar daar is niets uit gekomen. Dus nu afwachten tot dinsdag.

  • Cynthia Houben
   Shirley

   Hoi Shirley,

   Ahw ik hoop inderdaad echt niet dat dat het is. Als er niet uitkomt dan kan het ook zijn dat de testen niet werken, want na een tijdje kunnen onze testen dat niet meer zien. Dan moet je via Prohealth een test doen! Die sturen ze naar Duitsland, want in Nederland zijn onze testen veel te simpel en kunnen ze helaas de bacterie niet altijd opsporen.

   Sterkte!

 • Shirley

  Ik hou het in gedachte hoor. Gisteren bij huisarts geweest voor uitslag, maar ziekenhuis was vergeten op lyme te prikken, dus dat wordt alsnog gedaan. We hebben nu wel verwijsbrief voor de internist, omdat de spierkracht bij onze dochter plotseling drastisch afgenomen is, dus voorlopig zijn we nog even zoet…

  • Cynthia Houben
   Shirley

   Ik hoop dat jullie er snel achter komen wat het is! Heel veel sterkte x

 • rietje van craenenbroeck

  Dankjewel ; ik hoop voor mezelf eens in veldhoven te geraken of zo n bol te kunnen kopen om me wat beter te voelen en beetje energie terug te hebben en minder pijn .
  T allerbeste vr jou ?

  • Cynthia Houben
   rietje van craenenbroeck

   Wat lief dankjewel! En ik wens jou ook het allerbeste en ooit kun jij ook zo’n bol kopen. Ik had toen weinig geld, maar bleef hoop houden dat ik het ooit kon aanschaffen en het is uitgekomen dat het is gelukt. Niet eens door mijzelf, maar iemand anders heeft mij toen geholpen :). Stay strong 🙂