CHRISTIAN PAUL WATCH | STEL JE EIGEN HORLOGE SAMEN!

by

Een tijdje terug mocht ik van Christian Paul een horloge uitkiezen. Break Away met Christian Paul is een concept waarbij je helemaal je eigen horloge kunt samenstellen! Ideaal, zo kun je zelf kiezen welke wijzerplaat je wilt, welk bandje en wat voor gespje. 

De collectie waaruit je kunt kiezen is ruim en oogt luxe. Het was dan ook erg moeilijk een keuze te maken.

Ik heb uiteindelijk gekozen voor de 43 mm wijzerplaat in de kleur goud. Ik heb al een aantal zwarte horloges en één in rosé goud, dus deze keer werd het goud! Ik mocht er nog 2 bandjes bijkiezen en een gespje. Zo heb je dus eigenlijk meteen 2 horloges als je 2 bandjes neemt. Ik koos voor een Mesh bandje in de kleur goud en een leren bandje in de kleur peach. Voor het gespje koos ik ook voor goud.

christian paul

Het pakketje kwam en ik was zo benieuwd! Alle onderdelen zaten in zwarte doosjes en bij het openmaken was ik blij verrast. Wat een goede kwaliteit en het horloge ziet er luxe uit. Nu was het tijd om alles in elkaar te zetten. Ik ben super ongeduldig dus het lukte niet in het begin. Ik wilde te snel en werd gefrustreerd. Als je gewoon even rustig kijkt hoe het systeem werkt dan lukt het makkelijk ;). Toen ik dat dus eenmaal had gedaan zat het bandje er binnen een paar tellen aan.

christian paul horloge

christian paul

Echt een aanrader als je meerdere horloges wilt, maar niet het budget hebt er zoveel te kopen. Koop gewoon wat extra bandjes en gespjes erbij en je hebt weer een nieuw exemplaar!

Gold Case – 140 dollar

Mesh bandje Gold – 79 dollar

Leren bandje Peach – 44 dollar

Gesp Gold – 15 dollar

Ben benieuwd wat jullie van dit concept vinden, laat het me weten in een reactie:).

Liefs,

handtekening cynthia houben

Je kunt me ook volgen via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.