Welcome

We are creative.

Follow us

Booty Workout Supersets

cynthia houben, booty workout, billen trainen, workout strakke billen, oefeningen strakke billen

Booty Workout Supersets

Billen trainen vind ik de leukste workout om te doen! Ik train 2 tot 3 keer per week mijn benen & billen. Het verschilt per workout hoe zwaar ik train. Ik hou van variatie, dit is ook goed voor de ontwikkeling van je spieren. Ik train met zware gewichten, licht gewicht en zonder gewicht. Ook de manieren van trainen verschillen. 

Vandaag deel ik een Booty Workout waarbij ik supersets doe. Als je het druk hebt is deze manier van trainen ideaal, je bent namelijk veel sneller klaar. In de video leg ik uit wat supersets precies zijn & laat ik alle 6 de oefeningen zien. Je billen zullen branden! Spierpijn gegarandeerd ;).

Abonneer je op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe video’s.