BIKINI COLLECTIE BOHO 2017

by

De nieuwe collectie van Boho is uit! Ik ben echt helemaal weg van deze bikini’s, je kunt ze met elkaar mixen en matchen. De oprichters hebben ervoor gezorgd dat je echt alles kunt mixen, dus niet alleen de tops en de broekjes maar ook de statement steentjes die aan de bikini hangen. 

De zomer komt er weer aan dus het was weer tijd voor een nieuwe bikini. Ik heb echt een tik met bikini’s, heb er geloof ik nu een stuk of 20 en ik kan nieuwe blijven kopen haha. Uit de Boho collectie heb ik gekozen voor de Brilliant Wrap. En ik heb de Brazilian Bottoms erbij genomen. Het was trouwens erg moeilijk kiezen, ze hebben zoveel leuke items!

 

Omdat het nog te koud is om te gaan zwemmen, heb ik de foto’s even binnen gemaakt. Zo kun je zien hoe mooi hij zit. Hij sluit super goed aan aan je lichaam. Ik vind het echt belangrijk dat een bikini goed zit, het kan je lichaam echt vormen of misvormen. De bikini’s van Boho zorgen ervoor dat je lichaam goed uitkomt. Ben ook echt verliefd op de details, zoals de steentjes aan de voor en achterkant!

boho bikini

boho bikini

Ik heb van het topje een S en het broekje is ook een S. Mijn BH maat is C75, ik had eerst een M besteld maar die was dus te groot. Het broekje zit precies goed en S is daarvan de maat die ik normaal heb! Als je twijfelt over de maat zou ik gewoon naar de winkel gaan, dan kun je de bikini eerst even passen:).

Voor alle verkooppunten kijk je op de website.

Liefs,

Je kunt me ook volgen via Bloglovin’, Facebook & Instagram

 • Wil je meer over voeding leren en 105 eiwitrijke recepten ontvangen? Dan is dit boek zeker iets voor jou!

2 Responses
 • Kim
  mei 1, 2017

  Supermooi!!! Welke kleur is dit? De lila?

  • Cynthia Houben
   mei 1, 2017

   Dankjewel! Nee dit was Taupe geloof ik:)

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.