Welcome

We are creative.

Follow us

BESCHADIGD HAAR? VERZORG JE HAAR MET PURE PRODUCTEN!

o'right

BESCHADIGD HAAR? VERZORG JE HAAR MET PURE PRODUCTEN!

Een tijdje terug heb ik mailcontact gehad met O’right, ik kreeg namelijk een persbericht dat mijn aandacht trok. Ik las over hun shampoo en conditioner lijnen die volledig natuurlijk zijn. Ik heb echt zwak en broos haar, dus ik was erg geïnteresseerd in deze producten. Het lijkt me namelijk niet goed om met allerlei chemische middelen je haar schoon te krijgen. En dat is natuurlijk wel wat er gebeurt als je de reguliere merken koopt.

O’right focust zich op de ontwikkeling van natuurlijke haarverzorgingsproducten, hierbij combineren ze de de ecologische levensstijl met Taiwanese rituelen. Het merk is volledig groen, hun producten en productieproces zijn gecertificeerd en dus duurzaam! De producten zijn proefdiervrij en de verpakkingen zijn milieuvriendelijk en worden gewonnen uit plantaardig afval.

RECOFFEE PRODUCTLIJN

Ik was erg benieuwd wat het voor mijn haar zou doen als ik natuurlijke producten ga gebruiken. O’right heeft een tijdje geleden een pakketje naar mij opgestuurd om hun producten te testen. Na uitgelegd te hebben hoe mijn haar nu is, adviseerde ze mij de Recoffee productlijn. De moisturizing producten zijn geschikt voor droog en/of gekruld haar. Er zitten hydraterende, anti-aging en UV-beschermende ingrediënten in. Ze hebben trouwens ook een Caffeine lijn die zelfs 20 keer zoveel caffeine bevat als de Recoffee lijn, wat de haargroei enorm stimuleert.

Ik heb de Recoffee volumizing shampoo & conditioner getest. En daarbij heb ik ook het yoghurt haar masker gekregen om te testen. Dit masker is bedoeld voor poreus en beschadigd haar. Dit intensieve masker bevat yoghurt-proteïne, aloë vera en olijfolie.

De producten zijn duurzaam, proefdiervrij, vegan ( op 2 producten na), ecologisch en zijn o.a. sulfaatvrij en parabenen vrij.

o' right

WAT VOND IK ERVAN?

Ongeveer 4 weken geleden ben ik begonnen met deze productlijn. Vroeger waste ik mijn haar iedere dag, tot ik van de kapper te horen kreeg dat dit heel slecht is voor je haar en dat ik dit moest afbouwen. Nu was ik het om de 3 dagen. In het begin is het rot, want je haar wordt snel vet, maar daar moet je doorheen. Daarna wordt je haar juist helemaal niet snel vet meer.

De flessen vind ik er erg mooi en natuurlijk uitzien, het straalt echt puurheid uit met de donker bruine tinten en de dop die erop zit. De geur is heerlijk! Ik was eerst bang voor een heftige koffie geur, maar het is een hele milde, rustige en fijne geur van koffiebonen. Ik bleef er maar aan ruiken haha. Het is erg geconcentreerd dus je hebt maar een klein beetje nodig voor heel je haar.

Omdat gezond haar natuurlijk begint bij een gezonde hoofdhuid, zit er koffieolie in. Dit beschermt de hoofdhuid, bevat een natuurlijke UV filter en het stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Dit gaat dan weer het verouderingsproces tegen van huid en haar!

MIJN ERVARING

Ik heb deze producten nu iets meer dan 4 weken gebruikt en de eerste week had ik het idee dat mijn haar iets sneller vet werd, dit is logisch bedacht ik me, want mijn haar is chemische producten gewend met schadelijke ingredïenten dus het moest soort van afkicken. Na die eerste week heb ik mijn haar pas na 4 dagen hoeven te wassen, het werd dus juist minder snel vet dan voorheen!

Ook merk ik dat ik minder haaruitval heb, normaal met het wassen al kwamen er best veel haren los, maar nu tijdens het wassen zeker de helft minder. Ik had ook vaak jeuk aan mijn hoofdhuid en ook die jeuk is verdwenen! Mijn haar is weer glanzend en het oogt niet meer zo droog en stug.

Daarbij gebruik ik het yoghurt masker 1 keer in de week, deze ruikt ook zo lekker! Het masker in intensief en dat merk je meteen. Je haar is super glanzend en gezond na gebruik van het masker. Deze gebruik ik op handdoek droog haar en alleen op de lengte en punten. Je spoelt het masker niet uit.

CONCLUSIE

Ik ben enorm tevreden over deze producten en denk dat mijn haar de komende maanden alleen maar mooier zal worden. Het merk denkt aan het milieu, dieren en onze gezondheid. Je merkt echt verschil met de reguliere haar verzorging.

Wil je ook eens hun producten proberen dan kun je ze bestellen via de online shop of je kunt ze kopen bij geselecteerde salons. De shampoo ( 400 ml) kost € 27,25 , de conditioner ( 400 ml) € 29,50 en het yoghurt masker € € 24,75. Kan me voorstellen dat je dat niet zo goedkoop vindt, maar omdat het zo geconcentreerd is heb je er maar heel weinig van nodig. En na deze positieve ervaring heb ik dat geld er zeker voor over!

handtekening cynthia houben

Je kunt me ook volgen via InstagramFacebook & Bloglovin’