Welcome

We are creative.

Follow us

Benidorm & uit eten bij Wagamama in Utrecht | Weekvlog 16

benidorm, reisblog, reis tips, cynthia houben

Benidorm & uit eten bij Wagamama in Utrecht | Weekvlog 16

Ik ging 6 dagen naar Benidorm samen met mijn familie! Het was er heerlijk, ben helemaal tot mezelf gekomen. En op zondag ben ik met Mark voor Gymjunkies naar Wagamama geweest om daar een hapje te gaan eten. 

In Spanje zijn we ook nog naar de plaatsjes Alicante & Vilajoyosa geweest, wat was het daar mooi! Mijn blog & photo diary vind je hier. Ook ben ik nog een avondje uitgeweest met mijn broertje in Benidorm. Zondag ben ik voor Gymjunkies gaan eten bij Wagamama, die hebben een nieuwe vestiging in Utrecht. Het was zo lekker! Blogje volgt binnenkort nog op de website van Gymjunkies.

Iedere maandag een weekvlog & wanneer ik me geïnspireerd voel een extra video over mindset, voeding, training of een workout. Je kunt je ( gratis ) abonneren op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe video’s!

Bekijk de video: Benidorm & uit eten bij Wagamama Utrecht