Welcome

We are creative.

Follow us

Augustus 2018 | Happy List

wet van de aantrekking, happy list, cynthia houben, dennis shape, positief denken

Augustus 2018 | Happy List

De maand augustus was ik erg energiek, ik had veel nieuwe ideeën voor mijn bedrijven en het ging mentaal heel goed. Het eerste half jaar van 2018 was erg heftig voor mij zowel lichamelijk als mentaal. Het 2e half jaar voel ik me veel beter en ik ben zo dankbaar voor alles in mijn leven. Negatief en positief. Het hoort er allemaal bij. 

Focus on the positive and everything will change

Iedereen maakt heftige dingen of mindere tijden.. daar hebben we niet veel controle over. Het gaat erom hoe je omgaat met die emoties, gevoelens, mensen en gebeurtenissen. Ik hoop dat jullie weer inspiratie kunnen halen uit mijn Happy List & ik zou het leuk vinden als je je (gratis) abonneert op mijn YouTube kanaal. Ik plaats nu elke week meerdere video’s en ik vind het fijn om d.m.v. vlogs meer over mijn leven te delen. Hoop dat jullie er iets aan hebben!

Dan nu mijn Happy List van augustus…

 • Gezondheid is alles, helemaal als je chronisch ziek bent. Ik ben dan ook zo blij met het supplement zeekoraal mineralen Okinawa. Het bevat meer dan 73 verschillende essentiële mineralen en spoorelementen. De mineralen werken ontzurend en de biologische opneembaarheid (opname) van dit product is zeer hoog, al binnen 30 minuten is 80% opgenomen. Je kunt mijn code: ”CYNTHIA1” gebruiken als je iets op Gezonderwinkelen.nl bestelt ( geldig tot 1 oktober 2018).
 • Begin van de maand was de verjaardag van mijn nichtje Cheyenne. Ik vind het altijd zo fijn als iedereen van de groep weer bij elkaar is. Echt een geluksmomentje:). Omring jezelf met positieve mensen die je in alles supporten dan kom je heel ver.
 • Ik ben voor mijn 3e behandeling definitief ontharen langsgeweest bij Fine Laser Clinic. Momenteel laat ik mijn oksels & bikinilijn doen. Ik ben er zo ontzettend blij mee, de resultaten zijn geweldig en het is nog pijnloos ook. Laatst beantwoorde ik de meest gestelde vragen over definitief ontharen. Die kun je hier lezen.fine laser clinic, cynthia houben, definitief ontharen
 • 9 augustus waren Dennis & mijn vader jarig. toevallig zijn ze allebei op dezelfde dag jarig ! Ik had Dennis meegenomen naar hotel Veenendaal, we hadden een jaccuzi midden in de kamer. Het was er echt heerlijk!
 • De dag na de verjaardag van Dennis gingen we naar The Qontinent. Dit is een hardstyle festival waar de vriend van mijn nichtje, Pieter, als MC was geboekt. Ik ben zo trots op hem dat hij zijn droom aan het volgen is. Dennis is zijn passie sinds kort ook gaan volgen om filmmaker te worden. Hij heeft van Pieter een geweldige recap aftermovie gemaakt. Hij heeft net zijn website Shapevisions online gezet! Zo leuk dat we elkaar allemaal zo kunnen helpen. Ik heb ook gefilmd op The Qontinent, die vlog kun je hier bekijken.

dancevalley, cynthia houben

 • 11 augustus hadden we een samenwerking met Dancevalley. Dennis en ik waren uitgenodigd om te komen feesten met 3 vrienden. Ook als we er niet betaald voor zouden krijgen zou ik naar Dancevalley gaan. Dit feestje is zo leuk! We hebben een super leuke dag gehad. Dennis heeft de dag vastgelegd met een korte video :).

 

 • Na al deze drukke dagen was ik heel erg overprikkeld. Als je ook hooggevoelig bent weet je precies wat ik bedoel. Ik ben zo dankbaar dat ik er het afgelopen jaar mee om heb leren gaan. Ik neem tijd voor mezelf, kom weer tot rust en ik voel me niet meer schuldig of rot als ik een dagje niet werk. Vroeger wilde ik alleen maar doorgaan, ook al ging het niet goed. Op die momenten kwam ik mezelf vaak tegen en was ik alleen maar verder van huis. Soms moet je een stapje terug kunnen doen en aan jezelf denken, zodat je juist weer een stap vooruit gaat.
 • Na al die dagen slecht slapen en onregelmatig leven had mijn huid echt weer een boost nodig. Cryon helpt mij altijd om mijn huid gezond en fris te houden. De Chinese kruidenbehandeling is de enige behandeling die bij mij heeft gewerkt om van mijn acné en onzuiverheden af te komen. Momenteel heb ik trouwens een Facebook winactie lopen met ze. Je kunt een wimperserum of wenkbrauwserum winnen, t/m 9 september 2018 kun je mee doen!

the james, the james rotterdam, hotel rotterdam, cynthia houben, dennis shape

 • Samen met Dennis was ik uitgenodigd om een nachtje te komen slapen in The James. Dit unieke  3 sterren design hotel ligt midden in Rotterdam en heeft dit jaar pas zijn deuren geopend. Het was geweldig! Je kunt met mijn code ”cynthiajames” met korting een overnachting boeken.

 

 • Samen met Stephanie van Cryon heb ik een DNA test gedaan, je kunt deze gewoon thuis doen! Echt ideaal als je vaak last hebt van je gezondheid of je wil precies weten hoe je kunt eten en trainen om de beste resultaten te behalen. Je kunt hier onze video bekijken of je kunt de test via Gymjunkies.nl bestellen. Heb je er vragen over? Mail mij dan op cynthia@gymjunkies.nl .

 

dna test voeding, dna test, mijnlabtest, dna test gymjunkies, gymjunkies

 • De laatste week van augustus heb ik een week op de kitten van een vriendin gepast in Amsterdam. Wat was het heerlijk met Muffin, nu ben ik ook helemaal gek op katten haha. En in Amsterdam wonen voor een week was ook echt super.
 • En tot slot ben ik zo dankbaar voor Dennis, ik kan soms niet geloven dat dit allemaal echt gebeurt. Nu hij video’s maakt krijgen we zoveel opdrachten samen en kunnen we onze passies delen. We leven een droomleven en ik vind het heerlijk dat we samen een toekomst aan het bouwen zijn.

Er waren natuurlijk nog veel meer dingen om dankbaar voor te zijn, elke dag sta ik minimaal 3 keer stil bij alles wat ik heb en de mensen die ik om mij heen heb. Ik vind dit één van de belangrijkste dingen van het leven. Alleen al dat je wakker bent geworden vandaag is iets om dankbaar voor te zijn. Je hebt weer een nieuwe dag, een nieuwe kans en een nieuw begin gekregen. Maak er iets moois van:).

Je kunt mij ook volgen via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’