Welcome

We are creative.

Follow us

April 2018 | Happy List

cynthia houben, cheyenne houben, supersized kingsday, koningsdag

April 2018 | Happy List

April was een maand waarin ik veel meer over mezelf te weten ben gekomen. Veel van mijn oude gewoontes en gedrag zaten nog in de weg en ik kon het maar niet loslaten. Misschien herken je het wel dat je vast wilt houden aan iemand die je nu niet meer bent of wilt zijn.

Door alleen op vakantie te gaan ( mijn grootste angst) heb ik mezelf goed leren kennen, kon ik oude patronen loslaten en heb ik ook nog eens een angst overwonnen. Het was voor mij de eerste helft van de maand moeilijk, maar de 2e helft van de maand voelde ik me een compleet ander persoon. Vandaag weer een happy list van mijn geluksmomentjes in April :).

 • Ik ben samen met Dennis en zijn vrienden naar Qaptial geweest. Het was zoooo leuk! De laatste keer dat ik naar een feestje ben geweest was vorig jaar augustus haha, dus ik was er echt weer even aan toe. Erg dankbaar dat zijn vrienden allemaal zo lief en leuk zijn. Het was top!

 

 • Dat mijn depressieve gevoelens weer terugkwamen, zat een reden achter. Zelf wist ik eerst nog niet precies waarom, want ik hou van mijn werk en mijn leven. Dus ik dacht dat het misschien alleen de werkdruk was. Maar ik ben er nu steeds meer achter waar het nog meer mee te maken heeft. Het verleden achtevolgde mij en ik kon het niet loslaten. In mijn weekvlog vertel ik hier meer over. Als je je vaak down of depressief voelt heeft dit altijd een reden en soms weet je die zelf nog niet precies. Voel je je ook depressief of down, herinner jezelf er dan aan dat je dit aankan. We kunnen alles aan en we worden er alleen maar sterker van.

depressie, gelukkig zijn, tips positief denken, cynthia houben

 • Een yoga lesje gevolgd met mijn nichtje Cheyenne. Ik zit al een tijdje bij Yogaschool Breda en nu is ze ook lid geworden, super leuk dat we dit nu samen kunnen doen. Yoga geeft me veel rust, ik doe altijd de lichte vorm ( Yin Yoga) waarbij veel wordt gefocust op stretchen. Van krachttraining word je erg stijf en je spieren zijn minder flexibel, dus dan is yoga wel erg fijn om weer leniger te worden.

 

 • Ik ben een avondje naar Scheveningen geweest met Dennis. We zijn uit eten geweest bij Sumo en daarna nog samen op het strand gezeten kijken naar de zonsondergang. Ik hou van de zee en van het strand, het voelt net alsof je op vakantie bent! Het strand lag vol met mensen en de pier is nu ook super leuk met winkeltjes en barretjes waar je iets kunt eten of drinken.

dennis shape, cynthia houben, scheveningen

 • Mijn eerste reis alleen! Ik ben 6 dagen naar Sardinië gegaan en was daar de hele tijd alleen, ik heb niemand of niks opgezocht en het was de beste beslissing ooit. Ondanks de grote angst die ik had om alleen op reis te gaan. Ik heb een blog geschreven over alles wat ik daar heb geleerd over het leven en over mezelf.

alleen op reis, cynthia houben, sardinie, italie, tips reizen

 • Op mijn reis alleen heb ik 2 video’s gemaakt voor jullie. In de eerste video vertel ik hoe ik het vind om alleen op reis te zijn als ik er net ben. En in de tweede video vertel ik hoe ik omga met negatieve gevoelens en emoties. Veel mensen gaan er verkeerd mee om en ik denk dat dat één van de redenen was dat ik vroeger een zware depressie heb gekregen.

 

 • Dagje met Dennis en zijn oom mee naar de haven geweest. De oom van Dennis heeft daar een zeilboot liggen en ze hebben daaraan gewerkt. Ik heb de hele dag lekker in de zon genoten, wat was het daar heerlijk rustig!

cynthia houben, haven, mode tips, blogger

 • Mark en ik waren uitgenodigd voor het evenement van de nieuwe opening van JuiceBrothers. Het was erg leuk! We hebben een workout gedaan en daarna kregen we een heerlijke vegan lunch. Onze blog over dit event staat op Gymjunkies.nl. 

cynthia houben, juicebrothers, vegan lunch, amsterdam, gymjunkies

 • Ik ben weer naar Cryon geweest, één keer in de 4/6 weken doe ik een Chinese kruidenbehandeling om mijn huid mooi te houden. Gek dat ik dat vroeger niet nodig vond, terwijl je ook elke paar maanden naar de kapper gaat bijvoorbeeld. Onze huid krijgt zoveel te verduren en dan is het belangrijk er goed voor te zorgen. Ook heb ik deze keer de Chinese kruidenbehandeling op mijn rug gedaan omdat ik daar wat donkere vlekjes heb. Vorige zomer had ik uitslag en door er niet vanaf te blijven zijn het pigmentvlekjes geworden. Na één behandeling waren ze al een stuk minder, je ziet het bijna niet meer!

 

 • Mijn broertje was jarig en we zijn met de familie uit eten geweest bij een tapas restaurant. Hij is net 18 geworden en ik ben echt heel trots op de persoon die hij is geworden. Hij weet wat hij wil, is zeker van zichzelf en dat al op deze leeftijd. Ik ben daar nu pas haha .

cynthia houben, bodhy landstra, jurkjes.com, familie

 • Supersized kingsday was super leuk met Dennis en onze vrienden. We hebben allebei een eigen vriendengroep, maar die hebben elkaar nu voor het eerst ontmoet dus dat was heel fijn dat het zo klikte. Daarna hebben Dennis en ik een hotel gepakt in Eindhoven. Ben zo dankbaar voor deze dagen met mijn vrienden, we zien elkaar niet zoveel meer als vroeger dus dan geniet ik er extra van.

cynthia houben, cheyenne houben, supersized kingsday, koningsdag

 • De dag na kingsday zijn we lekker sushi gaan eten bij Sumo met de groep.

 

 • Het boek Fitchef Turbo is binnen, ik ben zo’n fan van die recepten! Ze zijn binnen 15 minuten klaar en allemaal super gezond. Als je het boek ook wilt bestellen, kun je er hier meer informatie over vinden.

 

 • Ik heb wimper extensions laten zetten bij Beautydolls by Do. Ze zijn zooo mooi ! Ik ben er ontzettend blij mee. Ze zet ze prachtig!

beautydollbydo, wimper extensions breda, breda, schoonheidssalon breda

 • Verder ben ik altijd super dankbaar voor de kleine dingen in het leven. De zon die schijnt, het water dat uit de kraan komt, kinderen die ik op straat zie spelen en lachen, het eten dat we elke dag weer kunnen kopen en klaarmaken, dat mijn gezondheid nu goed is… er is teveel om op te noemen. Je kunt dankbaar zijn voor de kleinste dingen en je zult zien hoe je leven dan begint te veranderen.

Kijk jij ook even terug naar alle goede dingen die jou zijn overkomen in de maand April:)?

Ik zou het leuk vinden als je me ook volgt via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’