ABOUT LAST WEEK #6

by

Maandag 16 januari 2017

 

Screenshot_20170116-172134 1

Van het weekend heb ik een besloten Facebook groep aangemaakt voor mijn klanten. Hier geef ik elke dag tips over voeding, training & mindset. Nu kun je ook kiezen voor de optie 24/7 whats app coaching! Als je meer info wilt hierover stuur dan even een mailtje naar cynthia@gymjunkies.nl 

res_1484582942333-01

Shoot met melissa van Capribee voor Defshop Nederlandjurkjes.com & Stylez7. Met de code: LOVECYNTHIA, krijg je trouwens 10% korting bij jurkjes.com :). 

20170116_172357-01

Van de week deze pot lactose vrije Whey gehaald bij Health Advies Breda. Moet hem echt even delen, want de smaak is zooo lekker! Vanille & kers! Ik had verwacht dat het chemisch zou smaken, maar dat is helemaal niet het geval. 

Dinsdag 18 januari 2017 

20170117_140227-01

Gek op mango!

AirBrush_20170118161823

Muscleboost kwam mijn maaltijden bezorgen! Ik heb er altijd een paar in de vriezer, als ik dan geen tijd heb om te koken heb ik toch een gezonde maaltijd ipv die kant en klare maaltijden van de supermarkt. Zelfs de ”gezonde” maaltijden zijn niet gezond door de toevoegingen. Wil je het eens proberen? Met mijn code: CYNTHIA10 krijg je 10% korting. www.muscleboost.nl 

20170117_165631-01

Personal training gegeven aan m’n nichtje. Ik geef eigenlijk alleen whats app coaching, maar omdat het veel gezelliger is met z’n 2e trainen, geef ik haar wel trainingen. Als je geïnteresseerd bent in de 24/7 whats app coaching en op maat gemaakte schema’s kun je me een mailtje sturen cynthia@gymjunkies.nl . We maken trouwens ook schema’s zonder coaching!

20170117_190739-01

S’avonds lekker uit eten met Amanda, Evie & Cheyenne bij Bon Sang in Teteringen. Je kunt mijn review hier lezen. 

20170117_193216-01

20170117_202637-01

Woensdag 18 januari 2017

cynthia houben

Vandaag een blogje online gezet over een aantal boeken die ik goed vind. De eerste zijn vooral een introductie op de wet van de aantrekking en mijn volgende boekenlijsten zullen er wat dieper op in gaan! Je kunt de blog hier lezen. 

bloomfoods

Mijn maaltijdvervanger weer binnen gehad! Jullie hebben vast al wel eens voorbij zien komen dat ik dit elke ochtend neem, omdat ik niet kan ontbijten. En wil toch een gezonde maaltijd eten, dus vandaar Bloomfoods. Als je het eens wil proberen kun je een Try-Out pakket bestellen en met de code: CYNTHIA10 krijg je korting:). 

Donderdag 19 januari 2017

cynthia 1

Vandaag ga ik naar Helmond, naar Marly’s Beauty Studio, om permanente make-up te laten zetten op mijn wenkbrauwen. Ik moet ze elke ochtend tekenen en wil daarvan af. Over mijn ervaring schrijf ik nog een blogje! Jullie krijgen dan ook 10% korting via mij.

fitchef

S’avonds heb ik dit recept gemaakt uit het boek Fitchef. Dit boek is trouwens echt een aanrader, 105 makkelijke en eiwitrijke recepten! Als je nog weinig verstand hebt van voeding, zou ik deze zeker bestellen. Ze leggen precies uit hoe je moet eten en wat je moet eten om je droomlichaam te bereiken. Klik hier voor meer informatie.

Vrijdag 20 januari 2017

cynthia houben

Dit jurkje is van www.jurkjes.com met mijn code: LOVECYNTHIA krijg je 10% korting op je bestelling! Let niet op mijn vieze spiegel;). 

kvk

S’ochtends naar de Kamer van Koophandel om mijn naam in te schrijven als een bedrijf. Kan het nog steeds niet geloven dat ik nu 2 bedrijven heb! 

sport

Ik heb deze week maar 2 keer getraind, omdat het met mijn Lyme wat minder gaat doe ik rustig aan. Krijg trouwens vaak vragen over deze legging. Hij zit heerlijk! Kwaliteit is goed en hij is heel betaalbaar! Ze hebben hem in het zwart & grijs. Je kunt hem hier bestellen. 

Zaterdag 21 januari 2017

loft

Lekker geluncht bij Loff in Breda met Josien. Ze is een vriendin van mij en gaat misschien stage bij ons lopen. Loff is echt een aanrader! Het is in buffet vorm en je betaalt dan per 100 gram. Ze serveren er vegetarische en veganistische gerechten. Ik eet de laatste tijd amper vlees meer en let ook op mijn zuivelinname. Binnenkort ook daar een blog over.

la costa

Na de lunch zijn we gaan zonnen bij La Costa, die zit daar in de straat en ik werkte daar vorig jaar nog. Heb het daar altijd super naar m’n zin gehad, dus ga daar graag weer eens zonnen!

Zaterdagavond met Luc & Mark wat gedronken thuis!

Zondag 22 januari 2017

polar m200

Ik ga de Polar M200 testen, daar komt binnenkort ook nog een review van online:). 

Liefs, Cynthia

Je kunt me ook volgen via Bloglovin’, Facebook & Instagram

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.