ABOUT LAST WEEK #4

by

ZONDAG/SUNDAY 11 september 2016

dsc03133-02

Nieuwe collectie Pink Soda @jdsportsnl 

dsc03147-01

Feelyo natuurlijke energy caps, die neem ik altijd voor mijn workout.

De ochtend en middag mails beantwoord en schema’s voor klanten gemaakt. Daarna ben ik rug en biceps gaan trainen. Toen ik thuis kwam moest ik nog foto’s maken en een blog schrijven voor Pink Soda en Feelyo. Als je die blogjes nog wilt lezen klik dan even op de dikgedrukte woorden:).

MAANDAG/MONDAY 12 september 2016 

screenshot_20160912-164311

Borst & triceps met Ferdinand.

20160919_104823-01

Muscularfood

Vandaag een dagje naar Arnhem. Ik ga naar Ferdinand toe van @fitdutchbodies. Heb hem vorig jaar leren kennen en het is inmiddels een goede vriend geworden. Helaas zie ik hem niet vaak, maar vandaag dus even veel bijgekletst en lekker getraind. Borst & triceps. Na onze workout een shake van Muscularfood. Misschien heb je al gezien dat ik daar ambassadeur van ben. Het is een nieuw product, een maaltijdvervanger. Het bevat écht alles wat je nodig hebt. Vind het erg handig omdat ik het vaak druk heb en toch gezond wil eten. Vaak pak je dan snel naar iets slechts als je geen tijd hebt, maar met deze shake kan ik toch zorgen dat het gezond blijft. Je kunt een try out pakket bestellen ( 2 zakken) voor maar €20. En als je de code GYMJUNKIES10 gebruikt, krijg je nog eens 10% korting. Ik kwam rond 20.30 uur s’avonds thuis, ben toen nog even langs een vriendin geweest en daarna nog mails beantwoord.

DINSDAG/TUESDAY 13 september 2016

res_1473781480502

Met Josien. 

img_20160914_091311

Met Evie & Lyn.

Vandaag ging ik naar Josien, een oud collega van me. Ze woont in Amsterdam en we hadden het idee lekker te gaan lunchen bij een heel speciale lunchroom: Trust. Hier hebben ze geen prijzen, maar je betaalt vanuit je gevoel. Heel bijzonder! Schrijf er deze week nog een blogje over. Met Josien heb ik bij de zonnebank gewerkt vroeger en we hadden elkaar daar echt gevonden. Zijn beiden spiritueel en we hebben dan ook de hele middag weer lekker zweverig gepraat haha ;). Rond 5 uur moest ik weer terug, want om 7 uur had ik met 2 andere vriendinnetjes afgesproken. Samen met Evie en Lyn ben ik s’avonds bij ons achter gaan zitten, daar hebben ze een mooi natuurgebied. Lekker met een kleedje, hapjes en drankjes hebben we heel de avond gekletst. Van dit soort momentjes geniet ik het meeste. Sommige mensen hebben dat met materiële zaken, maar ik kan het gelukkigst worden van de simpele momentjes met vrienden of familie.

WOENSDAG/WEDNESDAY 14 september 2016 

20160914_150359

Vandaag een dagje thuis werken. Heb veel aanmeldingen voor voedingsschema’s ( je kunt mailen naar cynthia@gymjunkies.nl voor meer info), dus ben eigenlijk heel de dag druk bezig. Tussendoor even wezen sporten in de middag. Deze keer een full body training, omdat ik vrijdag een shoot heb. Stefan (@gainzandroses) een vriend van me, heeft me wat tips gegeven hoe ik het beste kan eten en trainen de dagen voor een shoot. Nog een blogje geschreven over hoe je het leven kunt krijgen dat je wil. Die kun je hier lezen. Na het sporten weer gewerkt tot s’nachts.

DONDERDAG/THURSDAY 15 september 2016

screenshot_20160916-183734-01

Wimper extensions by Be Beautiful by El. 

stickytoffee

Healthy versie van de sticky toffee cake. Recept vind je hier.

Vroeg opgestaan, want ik ga wimper extensions laten zetten om 09.30, maar eerst moet ik nog een schema maken. Heb de wimper extensions laten zetten bij Eleonora. Ze doet het echt prachtig! Je kunt haar vinden op Instagram & Facebook onder de naam: Be beautiful by El. S’middags een blogs geschreven voor Muscularfood en Naomi, onze foodblogger, had een heerlijk recept klaargezet op www.gymjunkies.nl.

VRIJDAG/FRIDAY 16 september 2016

20160916_135954-01

20160916_132003-1

20160916_154220

Nieuwe legging van XXL Nutrition. Love it! Bestellen kan hier.

Vandaag had ik een shoot met lingerie van www.classywear.nl. Was echt super leuk en ben erg benieuwd naar de eindfoto’s. Daarna ben ik gaan sporten  en s’avonds nog mails beantwoorden, want ik liep wat achter door de drukte.

ZATERDAG/SATURDAY 17 september 2016

20160918_112714-01

Slimming African Mango is een natuurlijk supplement dat je stofwisseling versnelt van Fortis Health. En erg blij met m’n nieuwe tas en shirtje van XXL!

S’ochtends weer verder met mails beantwoorden en schema’s gemaakt. S’middags getraind; borst, biceps & abs. Daarna voelde ik me een beetje rot, denk een beetje overwerkt en teveel prikkels. Merk dat snel aan mezelf dus dan kies ik ervoor om even een dagje mijn telefoon uit te zetten. Heb daar laatst een blogje overgeschreven, die kun je hier lezen. Heb een boek gelezen, gemediteerd en lekker buiten gezeten. Kan echt uren naar de lucht kijken, gewoon even met je eigen gedachtes zijn, heerlijk!

Liefs, Cynthia

Je kunt me ook volgen op Bloglovin’, Facebook & Instagram


FitChef

1 Response

    What do you think?

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.