Welcome

We are creative.

Follow us

5 RANDOM/WEIRD FACTS ABOUT ME

5 RANDOM/WEIRD FACTS ABOUT ME

FOR ENGLISH SCROLL DOWN

Op Instagram werd ik getagd door @Marieelife , @carmenketelaar & @lottleleek om 5 random/weird facts te delen over mezelf. Omdat ik nog een blogje moest schrijven voor vandaag, leek het me leuk om er dan 10 te doen. 5 facts op Instagram en 5 kun je hier lezen. So here we go…

  1. Er rust een vloek op mij en het openbaar vervoer. Maakt niet uit wanneer hoe of wat, ik eindig nooit waar ik moet zijn of 3 uur te laat.
  2. Ik slaap nog steeds met het licht aan, omdat ik bang ben in het donker. Als ik bij iemand anders slaap kan het wel uit, maar dan heb ik moeite met slapen. Eigenlijk gewoon beschamend om te vertellen, maar jullie zijn dat wel gewend van mij;). Ben ik de enige btw haha?
  3. Mijn dieren hebben altijd een mensennaam. Mijn ratje heette Herman en mijn konijn Vincent. Ik vind het altijd net mensen hoe ze hun eigen karakter hebben. De namen heb ik niet eens echt verzonnen, het was gewoon de eerste naam die ik hoorde toen ik ze gekocht had haha.
  4. Ik hou zoveeeeel van dieren, meer dan van mensen. Dus vorig jaar heb ik besloten om bewust thuis geen vlees en vis meer te eten, het gebeurde alleen een enkele keer nog met uit eten, maar daar ben ik nu ook mee gestopt. Omdat ik er ook achter kwam hoe slecht het voor je gezondheid is. Ik noem mezelf geen vegetariër, omdat ik labels haat. Ook veroordeel ik geen mensen die het wel eten! Want ik snap het heel goed hoor, we zijn ermee opgegroeid dat het normaal is. Maar ik kan het persoonlijk niet meer:).
  5. Ik ben gek op soep met mozzarella, brood en zeezout boter, dat ik dat bijna elke dag eet in de avond en dan bedoel ik niet als avond eten, maar erna. Yeah weird… in de zomer trouwens niet als ik ga droogtrainen dan let ik wel wat meer op;).

De andere 5 facts lees je op mijn Instagram!

Liefs,

Je kunt me ook volgen via Bloglovin’, Facebook & Instagram


On Instagram I got tagged by @Marieelife, @carmenketelaar & @lottleleek to share 5 random / weird facts about me. Because I already had to write a blog for today, I found it fun to do 10 facts. 5 facts on Instagram and 5 can be read here. So here we go …

  1. There’s a curse on me and public transport. I never end up where I have to be, it’s always late or im in a completly different city.
  2. I still sleep with the lights on, because I’m scared of the dark. If I sleep at someone else, I let the lights out ofcourse, but I have trouble sleeping. Actually it’s embarrassing to tell you guys, but you’re used to me;). Am I the only one who does this haha?
  3. My pets always have a human name. My rat was called Herman and my bunny Vincent. I always find my pets look a lot like people, how they have their own character. I did not come up with the names, it was just the first name I heard when I got them haha.
  4. I love animals so much, more than people. So last year I decided to not eat meat or fish anymore at home, only when I was out for dinner sometimes, but that will be history too. Because I also found out how bad it is for your health. I do not call myself a vegetarian because I hate labels. Nor do I condemn people who eat it! Because I get it, we grew up with it as it is normal. But personaly I can’t do it anymore :).
  5. I love soup with mozzarella, bread and sea salt butter so much, that I eat it almost every day in the evening and I do not mean for dinner, but afterwards. Yeah weird … and ofcourse while im cutting I never eat this haha.

Go to my Instagram to read the other 5 facts!

Love,

You can follow me on Bloglovin’, Facebook & Instagram