Welcome

We are creative.

Follow us

5 verzorgingsproducten die ik niet kan missen!

5 verzorgingsproducten die ik niet kan missen!

Vandaag 5 verzorgingsproducten die ik altijd in huis heb! Ik heb de afgelopen jaren zoveel gekocht, vaak miskopen, maar ook vaak echt goede producten. Dus een paar ervan laat ik jullie in deze blog zien. Ook leuk om misschien als cadeau te geven voor Sinterklaas of Kerst! 

COCOS LIPPENBALSEM

coco-lippenbalsem

Deze heb ik bij de Action gekocht. Weet niet meer hoe duur hij is, maar ik geloof niet meer dan een euro. Labello ben ik mee gestopt, omdat pure kokosolie veel beter is voor je lippen!

BABOR ESSENTIAL CARE MOISTURIZING CREME 

babor

Deze crème gebruik ik s’ochtends en s’avonds na het reinigen van mijn gezicht. Ik heb hem gekocht bij Schoonheidssalon Cryon. Ze hebben nu trouwens een actie op bijna alle crèmes : 20% korting t/m 30 november. Dus als je ook in Breda woont zou ik er zeker even langs gaan! De prijs ligt rond de 30 euro. Waarom ik deze gebruik en niet die van bijvoorbeeld Nivea is omdat de crèmes uit drogisterijen of parfumeries bestandsdelen bevatten die juist op de langere termijn niet goed zijn voor je huid.

Het is een aangename luchtige, matterende gelcrème als 24h verzorging. Deze is ideaal voor elke vette huid of gemenge huid. De crème matteert de teint en zorgt voor een gelijkmatige frisheid. Panthenol, polysacchariden en aloë vera hydrateren droge huiddelen, terwijl vette zones door rijstzetmeel worden gematteerd en hersteld. Ideaal dus voor een huid met wat problemen zonder de huid uit te drogen!

COLGATE MAX WHITE

colgate

Colgate Max White of Prodent White Now gebruik ik iedere dag. Heb al veel tandpasta’s gebruikt die iets beloofde, maar geen van allen werkte ze. Deze wel! Verwacht geen Hollywood smile, want het is ongemogelijk door met alleen bleken je tanden heel wit te krijgen. Dan zou je Facings moeten nemen. Maar met deze tandpasta worden ze wel een paar tinten witter. Geloof dat die rond de 3 euro kosten.

kruidvat

Ik was zo benieuwd of dit echt werkt! Vooral omdat het gewoon van Kruidvat is, vaak denk je dan toch als iets goedkoop is dat het niet gaat werken. Deze kostte geloof ik 2 of 3 euro. Je moet dan 2 weken een kuur volgen. Je doet 2 dagen achter elkaar een laagje over je nagels en de 3e dag haal je het eraf en lak je het weer opnieuw. Ik had nep nagels en in de zomer heb ik die eraf gehaald. Mijn eigen nagels waren super zwak toen en helemaal kapot. 2 maanden lang bleven ze nog zwak en braken ze meteen af. Toen heb ik dit gekocht en ben het 2 weken gaan gebruiken. Al na een paar dagen voelde mijn nagels sterk aan en nu worden ze steeds langer. Echt een aanrader! Af en toe doe ik het nu nog op een paar dagen in de week en niet meer als kuur.

SKINFITT VITABOOST

skinfitt-vitaboost

Deze capsules met natuurlijke ingrediënten voeden je huid van binnenuit! Een body lotion heb ik niet meer nodig, als ik het op smeer is het puur omdat het lekker ruikt haha. Maar van binnenuit de huid voeden is erg belangrijk. SKINFITT Omega Pearls bevat Echium olie, Vitamine A en Vitamine E, Omega 3-, Omega 6- en Omega 9 vetzuren. Je neemt 2 Omega Pearls per dag. Een maand verpakking kost € 29,95. Met de code: CYNTHIA20 krijg je 20% korting tot 31 december!

Liefs, Cynthia

Je kunt me ook volgen op Bloglovin’, Facebook & Instagram


strakke-buik-bijbel