5 oefeningen voor je billen!

step up

Deze 5 oefeningen doe ik vaak voor mijn billen/benen. Ik weet dat squats en de hipthrust goede oefeningen zijn voor je billen, maar heb er een hekel aan dus die doe ik eigenlijk nooit. Het is dus niet waar dat je die perse moet doen om strakke en ronde billen te krijgen. Er zijn genoeg oefeningen!

Oh ja heb nog een tip voor jullie! Op alle leggings van Leggings.gg krijg je 15 % korting met de code: CYNTHIA15Op de foto heb ik er één aan van hun, ze zijn erg betaalbaar, deze was maar € 15,15. En van goede kwaliteit! Deze schijnt bijvoorbeeld absoluut niet door en zit goed aangesloten. Zeker de moeite waard even naar hun collectie te kijken.

CABLE KICK BACKS 

STEP UP 

step up barbell

STIFF LEGGED DEADLIFT 

CABLE PULL THROUGH 

BULGARIAN SPLIT SQUAT

Er is geen beste oefening voor je billen, je moet gewoon veel afwisselen. Zorg dat je vaak nieuwe prikkels krijgt en dat je sterker wordt. Ook moet je genoeg eten om massa op te bouwen, dus ga jezelf zeker niet uithongeren, daar krijg je geen mooi lichaam van. De juiste voeding en de juiste training zorgen voor een mooi resultaat. En veel geduld;). Merk dat veel mensen denken dat ze binnen een paar maanden hun droomlichaam kunnen bereiken en ze worden gefrustreerd of stoppen ermee als het dan nog niet is zoals ze willen. Ik train al 2,5 jaar en je lichaam blijft veranderen, ik vind het proces erg leuk en de tijd gaat toch wel voorbij! Op mijn andere website vind je nog meer workouts!Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.