Welcome

We are creative.

Follow us

5 HEALTHY SNACKS

cheesecake

5 HEALTHY SNACKS

 

 

 

THIS POST IS ONLY IN DUTCH

Als je gezond leeft hoeft dat helemaal niet saai en vies te zijn! Denk dat veel mensen het idee hebben dat ze alleen op sla en kip moeten leven. Maar dat is zeker niet het geval. Ik heb nooit het gevoel dat ik niks mag, ik heb een goede balans en deze gezonde snacks helpen ook mee om deze levensstijl vol te houden.

Deze keer dus 5 gezonde snacks die ik regelmatig maak/eet ! Ik heb alle recepten doorgelinkt :).

peanut butter cups

Deze peanut butter cups van I Love Health zijn zo goddelijk! En makkelijk te maken, zelfs mij lukt het en dat zegt veel haha;).

gezonde quiche

Ik ben ook echt gek op hartig! Deze quiche vries ik gewoon in en neem ik een stukje als snack of een wat groter stuk als maaltijd.

suikervrij recept

OMG, toen ik deze chocolade swiss rol voor het eerst zag, moest ik die maken! Pluspunt: suikervrij! Bij mij zag hij er niet zo mooi uit haha, maar de smaak was natuurlijk hetzelfde ;).

cheesecake

Eiwitrijke chocolate white chunks cheesecake , deze cake smelt gewoon in je mond. Ook deze kun je gewoon invriezen. Ik neem dan een plakje als snack, maar als ontbijt kan dit bijvoorbeeld ook! Toch een stuk lekkerder dan je boterham of kwark ;). 

pizza muffins

Pizza muffins! Ook echt ideaal als snack of een keertje als lunch/avond eten. De voedingwaarde zijn super en ze zijn erg lekker!

Als jullie nog tips hebben, laat het me weten in een reactie onder de blog of op social media! Ben altijd op zoek naar nieuwe ideeën ;).

Liefs,

Je kunt me ook volgen via Bloglovin’, Facebook & Instagram


Afvallen met lekkere recepten? De afslank recepten bijbel is echt een aanrader, het boek bevat meer dan 1oo heerlijke recepten!