Welcome

We are creative.

Follow us

MIJN 5 FAVORIETE OEFENINGEN VOOR JE BILLEN!

transformatie

MIJN 5 FAVORIETE OEFENINGEN VOOR JE BILLEN!

Laatst heb ik een blogje geschreven voor mijn andere website Gymjunkies, hierin deel ik 5 tips voor grotere en strakkere billen. Na 3 jaar trainen & eten naar mijn doelen ben ik erg trots op mijn progressie! Vooral omdat ik echt dacht dat ik er nooit zou komen. Door mijn diabetes en Lyme is het soms lastig veel te trainen en genoeg binnen te krijgen, maar zoals je ziet de aanhouder wint:). 

coaching breda

FEBRUARI 2014 – APRIL 2017

Na die blog kreeg ik wat mails en berichtjes waarin gevraagd werd welke oefeningen ik dan vaak doe. Wat voor mij heeft gewerkt is veel afwisselen van oefeningen. En ook variëren met zwaar gewicht, licht gewicht en  eigen lichaamsgewicht. Maar onderstaande 5 oefeningen zijn toch wel mijn favoriet en die kwamen elke week wel weer terug. Het zijn trouwens niet de oefeningen die je het meest ziet, zoals de barbell squat en hip thrust bijvoorbeeld, ik heb daar echt een hekel aan dus die doe ik bijna nooit.

Voor mij is er geen juiste of beste oefening om je billen te trainen, als je ze maar traint ;).

 

Ik krijg vaak de vraag hoeveel herhalingen je dan moet doen. Niks is goed of fout, ligt echt aan je doel hoeveel je er moet doen. Een aantal maanden terug pakte ik bijvoorbeeld 6 herhalingen en 4 sets met zware gewichten. Momenteel doe ik 15 tot 20 herhalingen 4 sets. Let wel op dat voeding heel belangrijk is bij je progressie!

Kom je er zelf niet uit? Ik maak ook op maat gemaakte voedings – en trainingsschema’s. Stuur me even een mailtje als je daar meer informatie over wilt, cynthia@gymjunkies.nl .

handtekening cynthia houben

Je kunt me ook volgen via InstagramFacebook & Bloglovin’