4 stappen tot manifestatie – wet van de aantrekking!

wet van de aantrekking, law of attraction, geld aantrekken, spiritueel

Deze week een extra video, want ik krijg zoveel mailtjes en privé berichtjes van jullie over de wet van de aantrekking! Echt super leuk dat jullie er ook zo geïnteresseerd in zijn. Ik kan er heel de dag over praten dus voor mij een kleine moeite om af en toe wat extra video’s te maken. 

Veel van jullie zijn al begonnen met een dankbaardheidsdagboekje, echt super goed! Schrijf hier bijvoorbeeld ook je manifestaties in. Want alles wat positief is en in je leven komt heb je helemaal zelf aangetrokken. Dat doe je je hele leven al, alleen nu kun je het dus bewust gaan doen om het leven te krijgen  wat je altijd al wilde.

In mijn extra vlog vertel ik over 3 stappen to manifestatie die de film The Secret vertelt. Ik vertel nog over een 4e hele belangrijkse stap die ze daarin niet noemen. Zonder deze laatste stap heb je geen plakkracht, wat betekent dat je wel dingen aantrekt maar het blijft niet in je leven. En het is natuurlijk wel belangrijk dat je leven verandert en dit ook zo blijft en alleen maar beter wordt elke dag:).

Als jullie vragen hebben over de wet van de aantrekking, laat het weten op Instagram, YouTube of onder deze blog en dan zal ik er video’s over maken.

Kijk de video: 4 stappen tot manifestatie – wet van de aantrekking! 

Elke maandag een weekvlog & iedere woensdag een extra video over mindset, voeding, training of een workout. Je kunt je ( gratis ) abonneren op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe video’s!

cynthia houben, handtekening

receptenboek, tips afvallen, boek afvallen, gezonde recepten

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Sanne

  Hey Cynthia, bedankt dat je jouw kennis en informatie over de wet van de aantrekking deelt. Ik heb er iig heel veel aan. Het zet me echt aan het denken en ik wil ook gaan onderzoeken hoe ik het in m’n leven toe kan passen. Ben er ook achter gekomen dat ik het eigenlijk in bepaalde situaties onbewust al deed.
  Kijk al uit naar je andere videos/blogs over dit onderwerp.
  Veel liefs, Sanne

  • Cynthia Houben
   Sanne

   Hi Sanne, wat fijn om te horen dat je er iets aan hebt! En mooi dat je al hebt gezien dat je het onbewust eigenlijk al wel eens deed. Nu je dit bewust kunt gaan toepassen, gaat er heel snel veel veranderen :).

   Leuk dat je de video’s blijft volgen!

   Liefs, Cynthia