Win nu een pakket definitief ontharen | 100% pijnloos!

by

Vorig jaar ben ik begonnen met het definitief ontharen van mijn onderbenen ( ja dit is echt definitief weg!) . Ik heb een paar weken terug de laatste behandeling gehad bij Fine Laser Clinic. Wat ben ik blij! Kan het niet eens beschrijven hoe fijn het voelt om nooit meer te hoeven scheren. 

Behandelingen definitief ontharen

In totaal heb ik 5 behandelingen gehad en ze waren allemaal pijnloos! Je voelt wel dat er iets gebeurt maar het is verre van pijnlijk. Na de 3e en 4e behandeling was er al bijna geen haar meer te zien. Het gaat dus erg snel! Per persoon is het wel verschillend sommige mensen hebben misschien 6 behandelingen nodig.

Ik ga nu verder met andere plekken, ben al begonnen met mijn oksels, bovenlip en volgende keer bikinilijn. Hoe minder haar overal hoe beter ;). Als vrouw hou je het toch heel goed bij normaal gesproken en dat is best een werk en kost veel tijd. Lijkt me zo heerlijk als ik straks nergens meer aan hoef te denken wat betreft haar haha.

Ook voor mannen is dit ideaal, er komen genoeg mannen naar Fine Laser Clinic voor het definitief ontharen van bijvoorbeeld hun rug of borst/buik. Het is echt een verademing en ik dacht vroeger altijd dat het heel duur was. Maar dat valt reuze mee en je hebt er voor de rest van je leven plezier van.

Winactie

Nu loopt er een hele gave winactie op social media, je kunt namelijk een pakket definitief ontharen voor jou en een vriend(in) winnen t.w.v. € 440. Je kunt mee doen via het Instagram of Facebook kanaal van Fine Laser Clinic!

Wil je niet wachten op de winactie? Dan kun je ook vrijblijvend een gratis proefbehandeling aanvragen! Zo kun je meteen meer informatie inwinnen en  heb je een idee hoe de behandelingen verlopen voor je besluit of je het wil doen. Maak hier een afspraak.

Je kunt me ook volgen via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’

Dit artikel is voortgekomen uit een samenwerking, lees hier mijn disclaimer.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *