Review Thunderbra

by

Als vrouw weet je hoe belangrijk het is om een goede sport bh te hebben. Waarbij alles op z’n plek blijft en iets wat vooral NIET doorschijnt. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat het er mooi uit ziet. Thundersports heeft in samenwerking met de Nederlandse hockeydames en Nederlandse en Belgische voetbalvrouwen de optimale sport-bh ontwikkeld voor binnen- en buitensport!

Ik was erg benieuwd. Een bh die door sportvrouwen zelf is ontworpen, dat moet wel iets goeds zijn! En ik had gelijk. Ik heb de bh mee op vakantie genomen, daar was het lekker warm dus de uitgelezen kans om hierin een workout te doen.

IMG_2136-300x200

Hij sluit goed aan bij je lichaam, net als een tweede huid. Hij biedt optimale ondersteuning, dus je kunt er goed mee hardlopen zonder last te krijgen van je borsten. De bh schijnt niet door en is gemaakt van sneldrogend materiaal. Door de racerback op de rug kun je je vrij bewegen en heeft het een comfortabele pasvorm.

Ik vind het vaak lastig een goede sport-bh te vinden; de één schijnt door, de ander drukt alles zo plat dat je niks meer over hebt of hij is helemaal niet mooi om te zien. En dat laatste is natuurlijk ook belangrijk! Deze heeft in mijn ogen alles. Hij zit lekker, is functioneel en is nog mooi ook.

Thundersports  heeft nog veel meer sportkleding, ook voor mannen! Dus neem snel een kijkje op de website!

cynthia houben, handtekening

Je kunt mij ook volgen via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.