Bikini My Jewellery | Review

by

Ik heb van de week deze super leuke bikini mogen ontvangen van www.my-jewellery.com ! Hij is zo populair dat hij helemaal uitverkocht was. Inmiddels is hij er weer en kun je hem kopen in 3 kleuren.

Ik heb de roze en vind die kleur zelf heel mooi staan bij een zongebruinde huid. Hij is ook nog verkrijgbaar in de kleuren blauw en zwart. Door de pauwenprint oogt de bikini heel vrolijk en ik vind hem echt perfect om straks mee te nemen naar Ibiza!

DSC02389-01

Normaal heb ik maat S of maat 36, maar deze valt iets kleiner, dus ik heb hier een maat 38 van. De cups zijn gevormd, dus je hoeft niet bang te zijn dat hij doorschijnt. Je kunt hem op verschillende manieren dragen. De bandjes kun je vastknopen in je nek of je kunt ze eraf halen en dan heb je een leuke strapless bikini. Wat ik ook leuk vind is dat het bikinibroekje bandjes aan de zijkanten heeft. Dat geeft het toch weer net wat extra’s. De prijs valt ook reuze mee, hij kost maar € 34,95.

My Jewellery heeft trouwens nog veel meer dan alleen bikini’s. Ik ben helemaal weg van hun site. Ze hebben kleding, sieraden, horloge’s & accessoires. Dus neem snel een kijkje! De bikini kun je hier bestellen.

20160527_130133-02

  • Let niet op de troep op de achtergrond! Ik wilde het eerst opruimen voor de foto, maar daarna dacht ik what the hell, ik ben gewoon zo chaotisch dus laat het lekker zo ;)! 

cynthia houben, handtekening

Je kunt me ook volgen via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’

Dit artikel is voortgekomen uit een samenwerking, lees hier mijn disclaimer

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.