Review bikini My Jewellery

by

FOR ENGLISH SCROLL DOWN

Ik heb van de week deze super leuke bikini mogen ontvangen van www.my-jewellery.com ! Hij is zo populair dat hij helemaal uitverkocht was. Inmiddels is hij er weer en kun je hem kopen in 3 kleuren.

Ik heb de roze en vind die kleur zelf heel mooi staan bij een zongebruinde huid. Hij is ook nog verkrijgbaar in de kleuren blauw en zwart. Door de pauwenprint oogt de bikini heel vrolijk en ik vind hem echt perfect om straks mee te nemen naar Ibiza!

DSC02389-01

Normaal heb ik maat S of maat 36, maar deze valt iets kleiner, dus ik heb hier een maat 38 van. De cups zijn gevormd, dus je hoeft niet bang te zijn dat hij doorschijnt. Je kunt hem op verschillende manieren dragen. De bandjes kun je vastknopen in je nek of je kunt ze eraf halen en dan heb je een leuke strapless bikini. Wat ik ook leuk vind is dat het bikinibroekje bandjes aan de zijkanten heeft. Dat geeft het toch weer net wat extra’s. De prijs valt ook reuze mee, hij kost maar € 34,95.

My Jewellery heeft trouwens nog veel meer dan alleen bikini’s. Ik ben helemaal weg van hun site. Ze hebben kleding, sieraden, horloge’s & accessoires. Dus neem snel een kijkje! De bikini kun je hier bestellen.

20160527_130133-02

  • Let niet op de troep op de achtergrond! Ik wilde het eerst opruimen voor de foto, maar daarna dacht ik what the hell, ik ben gewoon zo chaotisch dus laat het lekker zo ;)! 

Zoals jullie net lazen ga ik naar Ibiza deze zomer. Waar gaan jullie heen? Laat het me weten in een reactie! 

Liefs, Cynthia

Je kunt me ook volgen op Bloglovin’, Facebook & Instagram

Ik heb deze bikini gekregen, lees hier mijn disclaimer. 


Last week I received this super cute bikini from www.my-jewellery.com! This bikini was so popular that it was completely sold out. But no worries, they’re in stock now and you can order them in 3 colors. I have the pink one and I just love that color with sun-kissed skin. It’s also available in blue and black. It’s has a Peacock print which gives it a playful look. This one is going with me to Ibiza:D.

DSC02389-01

Normally I am a size S or 36 (european), but this one is slightly smaller, so I have a size 38. The cups are formed, so you don’t have to be afraid that it’s see through. You can wear it in different ways. You can wear it with straps or without. What I also like is that the bikini bottom has ties on the side. It only costs  € 34.95.

My Jewellery has much more than just bikinis. I absolutely love their site. They have clothes, jewelry, watch’s & accessories. So take a look! If you want to order this bikini, click here. 

20160527_130133-02

  • Don’t mind the mess on the background! Wanted to clean up, but why? It’s just who I am, very chaotic ;). 

As I already told you, I’m going to Ibiza this summer. Where are you going? Let me know in a comment!

Love, Cynthia

You can also follow me on Bloglovin’, Facebook & Instagram

This bikini was a gift, please read my disclaimer.

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *