COSMO HAIRSTYLING & LUXURY FOR PRINCESS

by

Het was echt weer tijd voor een mooi kleurtje in m’n haar en nieuwe extensions. Dat was alweer een tijdje geleden, dus ik had een afspraak gemaakt bij Cosmo Hairstyling Zuidas. Ik ga altijd naar Cosmo, omdat ze eigenlijk de enige zijn die ik vertrouw met mijn haar. Ik heb heel zwak en broos haar, dus het kan al snel kapot gaan. Maar vorig jaar heb ik de onderkant licht laten verven bij Cosmo en dat was ook super gelukt zonder mijn haar te beschadigen.

Vandaar dat ze dus mijn vaste kapsalon zijn geworden. Buiten dat ze zo goed zijn voel je je er ook erg welkom. De service is super en ik vind er altijd een fijne sfeer hangen. De salon in Zuidas zit op een hele mooie locatie, bij binnenkomst kreeg ik eerst wat te drinken en daarna zijn we gaan bespreken wat ik graag wilde. Jolanda hielp me vandaag en vanaf het begin had ik al een leuke klik met haar, dus voelde me meteen op m’n gemak.

Een tijdje geleden heb ik nieuwe extensions besteld bij Luxury for Princess.  Deze extensions zijn ontzettend mooi! Ze hebben veel keus en de clips zijn al gemaakt voor je, dus je hoeft de clipjes er niet zelf op te naaien. Ook zit er een tester bij het haar, dus je kan eerst kijken of de kleur wel past en eventueel omruilen. (onderaan de blog vind je een kortingscode).

luxury for princess

Anyway, mijn vraag aan Jolanda was, kan je ervoor zorgen dat je mijn haar verft in de kleur van de extensions. Geen makkelijke opdracht, dat wist ik, maar ik hoopte dat het zou kunnen! Wilde al een tijdje nog lichter voor deze zomer, maar zoals ik al zei is het lastig om haar dat al zwak is en donker heel licht te krijgen zonder warme gloed. Jolanda kon niet beloven dat het zou lukken, want je weet natuurlijk nooit hoe het uit gaat vallen, maar ze ging haar uiterste best doen. Vroeger kreeg ik vaak te horen bij andere kapsalons dat het niet kan van donker naar zo licht. Maar Jolanda denkt alleen in oplossingen en wilde de uitdaging aangaan;). 

Balayage & Olaplex

Ze heeft de painting techniek gebruikt bij mij! Op de website kun je lezen over alle verschillende technieken.

Ze hebben trouwens t/m eind maart een leuke kortingsactie! Balayage coloring is nu maar € 75 i.p.v. € 125. ( dit is excl wassen, knippen etc). Ze heeft ook Olaplex gebruikt, dit is echt een MUST als je je haar wil beschermen.

Dit product wordt in de beauty wereld gezien als één van de grootste technologische doorbraken. Het zorgt ervoor dat zelfs tijdens je chemische behandeling je haar al hersteld wordt. Dus ze doen het in de verf, maar nadat je de kleuring hebt gehad krijg je er nog een behandeling mee. En het is ook aan te raden dit thuis te blijven gebruiken. Vooral als je al niet echt sterk haar hebt. Het wordt dan aangeraden dit eens per week of 1 keer in de 2 weken te doen. Dat ligt even aan je eigen haar. Persoonlijk ga ik dit 1 keer per week een nachtje in mijn haar laten trekken.

Het resultaat

Ongeveer 4,5 uur later ( ja van donker naar licht duurt erg lang 😉 ) waren we klaar en na het knippen en föhnen kwam de kleur tevoorschijn, wat was ik blij! Dit was PRECIES de kleur van mijn extensions. Kon het bijna niet geloven dat het gewoon gelukt was haha, want ik heb nog nooit eerder een kleur gehad waar geen warmte in zat. Normaal werd het altijd oranje of rood achtig, door mijn donkere haar. Maar het was echt een mooie as-kleur geworden en ook precies hetzelfde als de extensions. Heb Jolanda echt 10 keer bedankt denk ik, wat ben ik blij hiermee! Over een aantal weken ga ik nog een keertje terug voor een Olaplex behandeling, om mijn haar zo gezond mogelijk te houden. Als je ook zwak haar hebt, is dit echt een aanrader! Je kunt Olaplex trouwens gewoon kopen bij Cosmo.

cynthia houben

NA

Kortingen

Bij Cosmo krijg je deze maand nog € 50 korting op een Balayaga behandeling!

Bij Luxury for Princess kun je de code: LOVECYNTHIA gebruiken voor een korting op je clip-in-extensions.

Liefs,

Je kunt me ook volgen via Bloglovin’, Facebook & Instagram

 

2 Responses
 • Driss
  maart 10, 2017

  Wauw wat een mooi resultaat zeg! Staat je onwijs goed! Driss

  • Cynthia Houben
   maart 11, 2017

   Lief, dankjewel:)!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.