OUTFIT POST | CAMO WORKOUT

by

Workout kleding, ik kan er geen genoeg van krijgen! En het fijne van deze outfit vind ik dat je het ook makkelijk kunt dragen als je niet gaat sporten.Laatst heb ik een superleuke webshop ontdekt, namelijk Defshop! Je vindt er ontzettend veel fashion en ik heb daar deze outfit ook vandaan. 

Ik vond deze tanktop zo leuk! Hij is aan de zijkanten laag uitgesneden en de camo print is nu helemaal in. De prijs maakt hem trouwens nog leuker 😉 slechts € 9,99. Hij is verkrijgbaar in nog 4 andere prints. Ik heb hier een maat S van.

SHOP NU

adidas legging

Deze legging zit heerlijk! Hij is wel  van kantoen en elasthan dus niet geschikt voor hardlopen bijvoorbeeld. Ik draag hem als ik krachttraining doe en daar is hij dus zeker geschikt voor. Maar ik draag hem ook vaak als ik helemaal niet ga sporten, hij zit gewoon zo fijn:). Ik heb hier maat 36 van. Deze legging shop je voor €29,99.

SHOP NU

defshop

Deze hebben geen uitleg nodig denk ik, ze zijn gewoon zo mooi ;)! Ik draag ze echt met alles, met trainen, onder een jurkje of gewoon met een leuke spijkerbroek.

SHOP NU

cynthia houben

De sport bh die ik eronder heb is trouwens van de Otto , weet niet zeker of ze die nog hebben, kon hem zo snel niet vinden! Zo niet, heb je nog genoeg leuke sport bh’s die je eronder kunt dragen:).

Liefs,

Je kunt me ook volgen via Bloglovin’, Facebook & Instagram

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *