NOVEMBER | HAPPY LIST

by

Omdat ik altijd heel erg stilsta bij dingen die gebeuren in mijn leven en waar ik dankbaar voor ben, leek het me leuk om iedere maand een happy list bij te houden. Hopelijk worden jullie er ook blij van en wellicht heb je nog iets aan de dingen die ik deel met jullie. 

‘ Focus on the positive instead of the negative ‘

 • Avondje kletsen bij Angela. Angela ken ik al vanaf mijn 14e en ze is precies hetzelfde en toch weer helemaal niet haha. Know what I mean ;)? Ze begrijpt me altijd en steunt me in alles.

 

 • Lovechock event met Carmen! Heerlijk dat ik naar dit soort events kan met een vriendin, de vegan chocolade van Lovechock was trouwens heerlijk en super romig.

 

 • Aan een E book werken met Mark, omdat we het allebei zo druk hebben kunnen we er niet vaak aan werken, maar beetje bij beetje komt het bij elkaar. Ben zo blij en dankbaar dat we na onze break up super goede vrienden zijn geworden en nog steeds elke dag samen aan Gymjunkies kunnen werken. Ook ben ik heel blij dat Dennis niet jaloers is. We laten elkaar heel vrij en communiceren goed. Had me deze situatie niet beter kunnen wensen!

 

 • Schaatsen met Dennis, het was zo leuk eens wat anders te doen dan fitness. Dennis heeft professioneel geschaatst en het was zooo lief hoe hij mij af en toe hielp. Was een romantisch middagje.

schaatsen

 • Mijn klantjes. Vandaag weer veel geappt met een aantal klanten die erdoorheen zitten. Ik ben zo dankbaar dat ik mensen kan helpen om gezonder te worden, maar het leukste vind ik misschien nog wel om met ze te praten over hun mindset. Vind het zo mooi om te zien hoe ze door de maanden heen veranderen en dat ik hun daarin mag steunen is echt geweldig.

 

 • Mijn werk als blogger/social media influencer. Ik had weer wat mailtjes van mensen die mijn blogs hadden gelezen en wat doet het me toch goed om te horen dat ze er zoveel aan hebben. Dat mijn blogs ze er vaak doorheen trekken…dat is het allerleukste aan veel volgers hebben, dat je andere mensen kunt helpen met je eigen verhaal.

 

 • De behandeling bij Cryon. Jarenlang had ik acné, had alles al geprobeerd en niks hielp. Tot ik bij Cryon kwam dankzij Stephanie! Binnen 3 tot 6 maanden was mijn acné zo goed als weg. En dat met een natuurlijke behandeling, ben er zo blij mee dat mijn huid eindelijk weer goed is. Nu ga ik nog eens per maand om het bij te houden. Het is altijd super gezellig met de meiden daar!

cryon schoonheidssalon, cryon

 • Oppo ijs…Hier werd ik zo happy van, eindelijk ijs wat je gerust kunt eten zonder je schuldig te voelen. En het is nog erg lekker ook;)!

 

 • Net weer wimper extensions laten zetten bij LashXL, het is altijd zo gezellig met Diantha. Ze is ook open minded en denkt over heel veel hetzelfde. Van goede gesprekken met mensen die geen energie kosten word ik altijd heel blij.

 

 • Ben zo dankbaar dat ik afgelopen maand weer veel kan trainen. Door mijn slechte gezondheid afgelopen maanden kon ik vaak maar 1 of 2 keer gaan en soms helemaal niet. Kan het niet eens beschrijven in woorden hoe blij het me maakt dat ik gewoon weer kan doen waar ik zin in heb.

 

 • Onze stedentrip naar Praag! Dennis en ik hebben het zo naar ons zin gehad die 5 dagen. Echt een aanrader om naar Praag te gaan, wat een bijzondere en romantische stad! Mijn vlogs van Praag vind je hier en in mijn blogs vind je tips over deze stad.

praag, stedentrip praag, praag blog

 • Sleepover met Angela. Dit doen we meestal één keer in de 2 maanden. Altijd zo fijn om weer even wat langer met haar af te spreken.

 

 • Mijn afspraak bij de mesoloog! Ben er eindelijk achter waar ik niet tegen kan qua voeding. Echt aan aanrader als je ook vage klachten hebt en dokters komen er niet achter. Mijn vlog hierover kun je hier bekijken.

 

 • Dat ik steeds meer leer om voor mezelf te kiezen, zonder schuldgevoel, wat voelt dat goed!

 

 

 • Mijn YouTube kanaal. Ik was zo bang om die te starten, zoals ik dat met alle nieuwe dingen heb. Video’s maken is toch wel heel anders dan schrijven of foto’s plaatsen. Maar de enige manier om je angsten te overwinnen is gewoon door het te doen! Ik vind het zo lief en leuk de mailtjes en berichtjes die ik krijg over mijn vlogs. Dankjewel daarvoor doet me heel goed:).

Waar was jij blij mee afgelopen maand?

Je kunt me ook volgen via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’

 

2 Responses
 • Laura
  december 2, 2017

  Super leuk overzicht van jou maand! En ik twijfel om ook te gaan vloggen want ik wil ook mijn angsten over winnen, nog even door twijfelen ?.
  Helpt die behandeling ook tegen vage bultjes en pukkeltjes? Je mag me privé berichten hierover!

  Liefs Laura

  • Cynthia Houben
   december 3, 2017

   Hi Laura,

   Dankjewel lief! En zeker gaan vloggen 😀 opeens voel je het wanneer de tijd rijp is, ik heb misschien wel een jaar getwijfeld haha. En ineens was ik er klaar mee en had ik veel motivatie om het te doen. Misschien alvast oefenen voor jezelf 😉 Heb ik ook gedaan!

   En over de behandeling bij Cryon heb ik je even gemaild:).

   Liefs xx

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.