Nieuwe blogger: Beauty expert, Stephanie Lievendag

by

Allereerst zal ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Stephanie Lievendag, ik ben 27 jaar oud en ben nu 7 jaar werkzaam bij schoonheidssalon Cryon als schoonheidsspecialiste. Ik ben gevraagd door Cynthia Houben om regelmatig een blog te schrijven, waarin ik jullie wat leer over uiterlijke verzorging.

Na een succesvolle stage te hebben afgerond in 2008 bij schoonheidssalon Cryon, ben ik direct vast in dienst gegaan. Cryon is een salon waar gewerkt wordt volgens idealen die mij erg aanspreken en waar veel ruimte is voor mijn passie voor huidverbetering. Wij wijken af van wat andere schoonheidssalons doen, doordat Cryon zich echt alleen richt op huidverbeterende behandelingen, waarbij het imago van een ‘relaxte ontspanningsbehandeling’ wordt doorbroken. Bij ons is relaxen echt een bijzaak en staan de resultaten voorop! Wij krijgen dan ook vaak te horen dat mensen ons meer dan “gewoon een schoonheidsspecialiste” vinden. Je kunt hier  lezen over de behandeling die Cynthia bij ons heeft gehad en wat ze ervan vond.

Het geeft mij ook echt voldoening om samen met de klanten aan huidverbetering te werken. Ieder huidtype heeft weer zijn eigen uitdagingen! Of dit nu om acné, huidoneffenheden of anti-aging gaat.

Wij zijn altijd bezig om up-to-date te blijven met alle nieuwe ontwikkelingen in ons vak, waarbij we altijd denken aan het effect op langere termijn!

Stephanie Lievendag

Schoonheidssalon Cryon

www.cryon.nl

 

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.