MUSCLEFOOD | MIJN 5 FAVORIETE PRODUCTEN!

by

Musclefood is sinds een paar maanden ook actief in Nederland en daar ben ik echt onwijs blij mee! Ik bestel er nu altijd mijn maandelijkse boodschappen. Ze hebben enorm veel keus en in deze blog zet ik mijn 5 favoriete producten op een rij. 

HIGH PROTEIN BROOD

Ik ben echt fan van dit brood! Ik moet eerlijk bekennen dat ik bij binnenkomst had verwacht dat het hard en taai zou zijn. Maar het is juist vers en stevig. Ik eet zelf meestal maar 1 of 2 boterhammen per dag, dus ik vries het gewoon in en haal eruit wat ik dagelijks nodig heb. Zo kun je er super lang mee doen. Het is wat duurder dan ”gewoon” brood, maar het bevat dan ook 15 gram eiwitten per snee, echt ideaal.

Bestellen kan hier.

AFSLANK PIZZA’S

Ik kan echt niet zonder pizza, als ik iets mocht kiezen wat ik all day every day mocht eten is het pizza ;). Maar omdat het zoveel kcal en koolhydraten bevat at ik dit alleen nog maar op cheatday. Maar dat is verleden tijd met de pizza’s van Musclefood. Ik heb alle dieet pizza’s geprobeerd en eet ze vaak als lunch of avond maaltijd. De macro’s zijn perfect en ze zijn glutenvrij.

Als je ook keer je boodschappen wilt bestellen bij Musclefood, dan kun je er nu een gratis dieet pizza bij krijgen. Via deze link kun je de pizza toevoegen en bij het afrekenen voer je de code: CPIZZA in.

WITTE CHOCOLADE & KOKOS PINDAKAAS

Deze is zo lekker! Ik hou sowieso van pindakaas, maar deze variant met witte chocolade & kokos is wel erg lekker. Ik neem het vaak op een rijstwafel of met fruit. Bijvoorbeeld op aardbeien of banaan.

Bestellen kan hier

EIWITRIJKE KAAS

Ik eet bijna nooit meer vlees, vis of zuivel, alleen kaas eet ik nog wel regelmatig. Deze kaas bevat geen vetten, maar wel 11 gram eiwitten per portie!

Bestellen kan hier.

LIVE CLEAN KANT-EN-KLAAR MAALTIJDEN

Als ik druk ben wil koken er wel eens bij inschieten en dan vind ik deze kant-en-klaar maaltijden erg fijn. Ze bevatten geen kunstmatige stoffen en uiteraard zijn ze allemaal eiwitrijk!

Bestellen kan hier.

Als je bij Musclefood je boodschappen bestelt kun je altijd mijn code gebruiken voor een gratis product: CH117.

Liefs,

handtekening cynthia houben

Je kunt me ook volgen via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’

 

1 Response

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *