Ik kan niet meer sporten… en nu?

by

Eigenlijk zou er vandaag een workout video online komen, maar helaas is mijn lichaam op en kon ik niet trainen. Als je chronisch ziek bent gaan dingen vaak niet zoals je wil… dus ik dacht ik maak een andere vlog voor jullie waarin ik vertel hoe ik daarmee omga.

Ook geef ik tips hoe ik mezelf motiveer als ik een keer geen zin heb om te trainen. Sorry dat er geen workout online staat, hoop dat jullie hier ook iets aan hebben:).

Iedere woensdag een nieuwe workout & iedere zondag een weekvlog! Abonneer je ( gratis ) op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe video’s.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.