Huid update: Schoonheidssalon Cryon

by

Afgelopen week ben ik voor de 3e keer geweest bij Cryon. De eerste keer heb ik jullie in deze blog over verteld. In die blog vertel ik precies welke behandeling ik doe en welke producten ik gebruik.

Ik heb dus al zeker 2 jaar last van een erg onzuivere huid. Eigenlijk dus vanaf het moment dat ik ben begonnen met een gezonde levensstijl. Mijn eiwit inname al vaak flink verminderd, met voeding geëxperimenteerd en naar specialisten geweest maar niks hielp. Alleen 1 zalfje van de apotheek, maar dat was eigenlijk slecht voor je huid en zodra ik ermee stopte kwam het meteen terug.

Na de eerste Chinese kruiden behandeling van Cryon zag het er al veel beter uit, nog wel oneffenheden, maar alle onderhuidse onstekingen waren weg. En mijn huid voelde rustig. Na 3 weken zou ik even terug komen om te kijken hoe het ervoor stond. Deze keer had ik maar 2 kleine onstekingen en verder niks! Normaal waren dat er dus minimaal 10 tot 15. Deze keer gaf ze me een kleine behandeling. Na weer 2,5 week kreeg ik de 3e behandeling. Deze keer had ik maar 1 kleine onsteking en die was na 1 dag alweer weg. De 3e behandeling was uiteraard weer niet zo aangenaam haha, maar zoals ik in mijn vorige blog al zei, je voelt dat er iets gebeurt en mijn huid is in 2 jaar nog nooit zo rustig geweest dus ik heb het ervoor over!

Stephanie vertelde me dat ze laatst weer op cursus is geweest en ze een hoop nieuwe dingen heeft geleerd. Ik ga nog niet allemaal verklappen wat, want ze gaat blogs voor mijn site schrijven, dus die onderwerpen zullen nog behandeld worden. Wat ik zo fijn vind aan Cryon is de kennis die ze hebben. Ze zijn veel meer dan een schoonheidssalon. Je merkt dat ze veel ervaring hebben met de probleemhuid en je ook écht willen helpen.

Over 2 weken heb ik weer een afspraak. Ben benieuwd hoe het er dan voor staat! Heb je nou ook problemen met je huid en kom je er maar niet vanaf? Dan zou ik zeker eens een vrijblijvend gesprek aanvragen bij Cryon. Klik hier om naar hun website te gaan.

Liefs, Cynthia

Je kunt me ook volgen via Bloglovin’, Facebook & Instagram

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.