HOTSPOT BREDA | RESTAURANT MIRABELLE

by

Een tijdje geleden ben ik gaan eten bij Restaurant Mirabelle in Breda. Mijn moeder was jarig, dus heb haar en mijn opa mee uit eten genomen. Het is me zo goed bevallen dat ik dit ook even aan jullie wil laten weten!

We hadden om 19.00 uur gereserveerd en bij binnenkomst werden onze jassen aangenomen. We werden ontvangen door een vriendelijke man. Al het personeel begroet je meteen, dus je voelt je welkom. Heb vaak genoeg gehad dat er ergens chagrijnig personeel rondliep en dan voel je je al snel teveel. Wat dus niet de bedoeling is als je ergens gezellig komt eten.

Onze drankjes werden opgenomen en we kregen de menu kaart. Ook kregen we alvast brood erbij. Als voorgerecht hadden we de gepofte pompoensoep. Als hoofdgerecht nam ik de wildzwijnhaas en als nagerecht kregen we een bordje met; een Brownie, kersen, chocolade tiramisu en Yoghurt-amarenen ijs.

dsc03832-01

Gepofte pompoensoep, Coquille & Bayonne ham

Ik ben echt gek op pompoensoep en deze was super! Coquille had ik nog nooit op. Het is een schelpdier en eerlijk gezegd was ik een beetje bang het te proberen haha, heb nooit zoveel met producten uit de zee. Maar dit was zooooo lekker. Kon er nog wel een paar op ;). De ham heb ik weggeven, omdat ik al niet zo’n vlees eter ben en als hoofdgerecht had ik al vlees.

dsc03839-01

Wildzwijnhaas, Bloedworst, Pastinaak, Zuurkool & Moster beurre blanc

Thuis eet ik nooit vlees, alleen met uit eten wel eens. Was erg benieuwd naar dit gerecht. Had het allemaal nog nooit op. De eerste hap was echt hemels en ik overdrijf niet, want zoals ik al zei hou ik niet zo van vlees. Maar dit was echt zo mals en smolt gewoon in je mond. Perfect bereid, had er niks op aan te merken. Ook de bloedworst was heerlijk! Ik had verwacht dat ik daar echt niet van zou houden. In combinatie met de pastinaak ( grote, witte wortel, overigens zeer gezond!) , zuurkool en de saus was dit om te smullen.

dsc03842-01

Snoekbaars, stampotje van savooiekool en esdoornsiroop

Mijn opa had gekozen voor bovenstaand gerecht. Heb het zelf niet geproefd, maar het was blijkbaar ook erg lekker!

dsc03848-01

Brownie, Kersen, Chocolade tiramisu, Yoghurt-amarenen ijs 

Goddelijk!!! Ja wat moet ik erover zeggen. Ik denk dat de beschrijving al genoeg zegt ;).

Was erg tevreden over dit restaurant. De service was super. De tijd tussen de gerechten was precies goed. Ze kwamen niet meteen met iets nieuws als je het net op had, maar het duurde ook zeker niet te lang. Het personeel was stuk voor stuk erg vriendelijk. En ja dat hoort zo inderdaad, maar tegenwoordig is dat niet zovaak het geval. Het eten was ook super, dus het was een super fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

Het restaurant zit in Breda op een hele mooie locatie. Wellicht een tipje voor kerst! Ze hebben een heerlijk kerstmenu zag ik net. Die kun je hier bekijken.

Liefs, Cynthia

Je kunt me ook volgen via Bloglovin’, Facebook & Instagram


FitChef

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.