Deel 3: Probleemhuid!

by

Zoals beloofd ga ik jullie op de hoogte houden van mijn huid. Als je mijn eerdere blogs erover hebt gelezen dan weet je dat ik een erg slechte huid had. Dit was voornamelijke begonnen nadat ik ben begonnen met gezond leven. Na 2 jaar lang alles geprobeerd te hebben qua voeding, maar ook qua producten had ik het eigenlijk opgegeven. In mijn vorige blogs kun je lezen waar ik precies last van had. 

Gelukkig sprak ik toen Stephanie, we hebben samen op school gezeten en ze vertelde me over hun succesvolle behandelingen voor de probleemhuid bij www.cryon.nl . Inmiddels heb ik 3 behandelingen gehad. Tussen de behandelingen zit ongeveer 3 weken. Dit kan per persoon verschillen hoe snel er herhaalt moet worden.

Ongeveer 2 weken terug heb ik weer een behandeling gehad. De andere 2 kun je vinden in mijn andere blog, dat was de Chinese kruiden behandeling. Nu was het eigenlijk dezelfde behandeling maar dan extra intensief met het microdermabrasive apparaat. Dit is een extra mechanische peeling, waardoor je direct al een zachtere/gladdere huid krijgt. En de kruiden daardoor nog beter de huid in komen.

Hoe gaat het nu?

Ik kan eigenlijk niet eens in woorden beschrijven hoe blij ik ben. Een slechte huid maakt je zo onzeker en vaak had ik niet eens meer zin om naar buiten te gaan of leuke dingen te doen. Dit klinkt misschien drastisch, maar zo was het wel als je helemaal onder de onderhuidse onstekingen zit. Ik had vroeger altijd een normale huid en was niet gewend om zo onder te zitten. Voelde me vaak niet prettig en vooral niet in daglicht of fel licht. Nu voel ik me dus super!

Na de eerste behandeling kwamen er best nog wat ontstekingen terug, maar al de helft minder dan normaal. Na de 2e behandeling kwamen ze op mijn kin, maar ik moest toen ongesteld en dan heb ik dat altijd. En nu na de 3e keer heb ik er maar één terug gekregen en dat hebben mensen met een goede huid ook wel eens! Doordat ik zovaak onstekingen had en er niet vanaf kon blijven heb ik wat oneffenheden en vlekjes. Die zijn nu zelfs langzaam minder aan het worden! Het gekke is dat nu mijn huid weer mooi is ik me ook heel anders gedraag! Meer mezelf, veel zekerder en ik zeg nu wel ja tegen alle leuke dingen.

Als je een slechte huid hebt en er maar niet vanaf komt, zou ik zeker een vrijblijvend gesprek bij Cryon aanvragen! Ze hebben al zoveel mensen geholpen die al van alles geprobeerd hadden. En als je niet gelijk een behandeling wil zou ik zeker aanraden de reiningsproducten daar te halen. Ik gebruik ze nu een paar maanden en wat een verschil met die troep uit de drogisterij! Dat bevat alleen maar slechte ingrediënten voor op de langere termijn. En ik maar denken dat ik zo goed bezig was met Lorèal & Nivea ;).

Deze week ga ik weer langs om te kijken hoe het ervoor staat. Ik hou jullie op de hoogte!

Liefs, Cynthia

Je kunt me ook volgen via Bloglovin’, Facebook & Instagram


fitchef-boek-schaduw

4 Responses
 • Michelle
  januari 9, 2017

  Hoi Cynthia,

  Ik ben vandaag toevallig voor de eerste keer bij Cryon geweest, eigenlijk door jou blogposts. Ik heb ook al een tijdje een slechte huid waarbij ik alles heb geprobeerd, maar niks helpt. Ik hoop dat het mij ook zo goed gaat helpen als bij jou!

  • Cynthia Houben
   januari 13, 2017

   Wat leuk om te horen dat je er ook bent geweest! Ik ben er echt ontzettend blij mee, het kost even tijd tot je huid helemaal hersteld is, ik heb nog steeds behandelingen. Maar elke maand wordt mijn huid beter en beter. Weet zeker dat ze je kunnen helpen zodat je je ook weer wat zekerder kunt voelen:).

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.